Løfteudstyr til kran

Slings, løfteåg, løftemagneter, krantaljer og meget mere!

Stort udvalg af kran løfteudstyr

Leder du efter løfteudstyr til din kran, så er du kommet til det rette sted. Det er vigtigt at have det rigtige løfteudstyr til den opgave som kranen skal udføre. Løftegrejet anvendes mellem emnet som skal løftes og krankrogen, dette kan være rundsling, kædeslings, løfteåg eller andet. Vores sortiment omfatter også kranvægte, dynamometre, løftemagneter, løftetænger, krantaljer og meget mere. Uanset om du skal bruge løfteudstyr til din svingkran, portalkran, traverskran, havnekran eller en helt anden krantype, så hjælper vi dig gerne. Skulle du have behov for et specialudviklet produkt, så klarer vi også dette. Vores ingeniører er eksperter i at designe løfteudstyr til kraner.

Når du vælger løfteudstyr til din kran, er det vigtigt, at du forholder dig til emnet som skal løftes, da løfteudstyret skal kunne håndtere vægten. Emnets form og overflade har også betydning for det udstyr løftet foretages med. Tænk også på hvor løfteopgaven foretages, er det udendørs i et hårdt miljø, er rustfrit stål eller korrosionsbestandige materialer måske en nødvendighed. Uanset løfteopgavens art, så er vi klar med råd og vejledning.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Løftegrej og kran udstyr

Find det løfteudstyr du mangler - køb det online eller send os en forespørgsel

Vores egen produktlinje

Powertex og Ropetex er vores egne produktlinjer, hvor du får løfteudstyr, personlig faldsikring, lastsikringsudstyr og stålwire i god kvalitet og til fordelagtige priser. Produkterne er udviklet til generel brug i standard miljøer, så arbejder du med produktion, byggeri eller lignende, så er disse produkter med stor sandsynlighed noget for dig. Vi forhandler selvfølgelig også de kendte top brands indenfor løftegrej, Ropetex og Powertex giver dig blot muligheden for at vælge et billigere alternativ.
 

Se produkter  ROPETEX produkter

POWERTEX - vores egen produktlinje


Sikkerhed og viden om løft

Det er mange år siden vi startede med at forhandle løftegrej. Faktisk er CERTEX Danmark A/S mere end 135 år, hvilket afspejler sig i vores dybdegående viden om løft og løfteudstyr. Vi har fokus på at dele vores viden om løft, så nul arbejdsulykker forekommer, når emner skal løftes, flyttes og håndteres. Uanset om du arbejder på en byggeplads, et lager, en fabrik, på havnen eller andre steder hvor løfteopgaver foretages, så skal løftegrejet være egnet, testet og vedligeholdt efter Arbejdstilsynets anvisninger og du skal have den fornødne viden om udstyret du anvender. Gå til vores artikler for at få mere viden om løft.


Find ud af mere

Vi udfører load test i samarbejde med eksterne partnere


  Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]

Stort udvalg af løfteudstyr

Gå på opdagelse i vores mange produkter. Vi tilbyder stålwirer, kæder, krantilbehør, løfteåg, løftekomponenter og meget mere.

Kraneftersyn i hele Danmark

Vi tilbyder kraneftersyn på alle krantyper og vi dækker hele landet.

Lær om de krantyper vi tilbyder

Vi tilbyder kraner med funktioner og egenskaber der dækker ethvert løftebehov for virksomheder og havne.