Traverskraner op til 400 ton

Traverskranen klarer de tunge løft

Traverskranen er for mange virksomheder en nødvendighed for at opnå sikker, hurtig og nem håndtering af byrder i produktions- eller værkstedshallen. Med en traverskran får du en pladsbesparende kranløsning der kører på 1 eller 2 skinner, eller du kan vælge en underhængt traverskran hvis dette passer til hallens konstruktion. Traverskranen kan løfte og flytte meget tunge emner på effektiv vis.

Vi tilbyder traverskraner op til 400 ton
1-skinnet traverskran op til 25 ton | 2-skinnet traverskran op til 400 ton | underhængt traverskran op til 25 ton

Vores CERTEX-GH traverskraner er i en meget robust konstruktion med en høj grad af standardisering, hvilket gør kranerne meget fleksible og lette at tilpasse til ethvert behov. Krankomponenterne har høj kvalitet og holdbarhed og passer til mange forskellige applikationer. Konstruktionen af kranbjælke eller standardprofil er optimeret ved brug af computerberegning. CERTEX-GH-design tilbyder den bedste tekniske løsning til dine behov - og dit budget. Som kunde hos CERTEX Danmark A/S får du adgang til vores Inhouse ingeniører team som finder den bedste løsning til dig.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

3 traverskraner til Kallesoe Machinery
3 traverskraner til Kallesoe Machinery

Vi har leveret 3 CERTEX-GH traverskraner til Kallesoe Machinerys nye produktionshaller. Kranerne har hver en kapacitet på 8 ton og er udstyret med lastdisplay og trådløs radiostyring fra Danfoss.

Se kundecase

10-tons CERTEX-GH traverskran til Vredo DanmarkTraverskran til Vredo Danmark

Vi har leveret 2 kranløsninger til Vredo Danmarks nye domicil. Den ene af disse er en CERTEX-GH traverskran med 18 meter spændvidde og løftehøjde på 6,2 meter. Kranen har en kapacitet på 10 ton.

Se kundecase

Traverskran til Leth BetonTraverskran til Leth Beton

Denne CERTEX-GH traverskran er leveret og monteret hos Leth Beton A/S og benyttes til håndtering af træelementer. Kranen er en dobbelt travers med overkørende talje. Kapaciteten er på 6,3 ton.

Se kundecase


Traverskraner til produktionshaller

CERTEX Danmark A/S har gennem årene hjulpet adskillige danske virksomheder med nye kranløsninger til deres værksteder, produktionshaller, udendørs områder mv. Dette kan være til gamle haller, men også i forbindelse med opførelsen af helt nye haller, som for eksempel hos EMS. Vi har leveret og monteret fire CERTEX-GH traverskraner til EMS. Kranerne er opført i deres spritnye produktionshaller i Esbjerg. I videoen får du et lille indblik i hvordan dette foregik.

Traverskraner til EMS

  • En traverskran med kapacitet på 32 ton
  • En traverskran med kapacitet på 16 ton
  • To traverskraner med kapacitet på hver 10 ton
     

Kontakt os

Vores traverskraner leveres i samarbejde med GH Cranes

Vi tilbyder Danmarks stærkeste kranprogram

Film om kraner

Har du brug for inspiration, information eller noget helt tredje?
Vi har samlet et lille udvalg af film om vores CERTEX-GH kraner som du kan se her eller via vores YouTube kanal.


E-mail  Kontakt vores kranspecialister

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]

Lovpligtigt kranservice

CERTEX Danmark A/S udfører lovpligtigt kraneftersyn på alle krantyper.

Disse krantyper tilbyder vi

Vi tilbyder kraner med funktioner og egenskaber der dækker ethvert løftebehov for virksomheder.

Kran fjernbetjening

Se vores udvalg af radiostyrede eller håndholdte fjernbetjeninger til styring af taljer, udliggerkran, kran eller løbekat.