Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Fjernbetjening til kran

Hos CERTEX Danmark A/S finder du et stort udvalg af fjernstyringer til bl.a. kraner og løbekatte. Vi tilbyder trådløse radiostyrede fjernstyringer og fjernbetjeninger med joystick.
  

Fjernbetjening til kran

At styre en kran eller andre specialmaskiner behøver ikke at være svært. Det er det i hvert fald ikke med en af vores trådløse radiostyringer som kommer med to-trins manøvre trykknapper, vippe- og drejekontakt og nødstopknap for nem og effektiv manøvrering.

Du kan også bruge en af vores konsol fjernbetjeninger, når du skal løfte eller flytte byrder med din kran eller løftemaskine. Fjernbetjeningerne fra Danfoss betjenes med joystick, padle, nødstop og øvrige hjælpefunktioner som trykknapper og drejekontakt.

 

Vi hjælper dig med at finde den rette kran fjernbetjening

Når du bestiller en kranløsning hos os, er det en naturlig del af tilbuddet, at vi inkluderer den styring der egner sig bedst til kranen og den løfteopgave der skal udføres. Vi har stor fokus på at din kran kan betjenes nemt og effektivt – og på en måde hvor ergonomien er i orden. Det er derfor også vores kranteam der har ekspertisen indenfor radiostyrede fjernbetjeninger og de vil kunne vejlede og hjælpe dig frem til den rette løsning.

 

Hold afstand når et løft foretages

Med en trådløs fjernstyring er det let at holde afstand, når du skal løfte eller flytte diverse emner. Med denne øgede sikkerhed, kan du trygt udføre løfteopgaven, samtidig med at du har det fulde overblik. Vi har fjernstyringer som tilbyder forskellige rækkevidder. Det betyder at vi kan finde den løsning der imødekommer dine behov.

 

Kontakt os for tilbud eller hjælp

Vidste du, at du kan sende en forespørgsel på vores fjernbetjeninger via hjemmesiden? Klik dig ind på det ønskede produkt, klik på ”Tilføj til forespørgsel” og fortsæt for at udfylde formularen. Vores team vil herefter kontakte dig med et tilbud. Du kan også henvende dig direkte til vores kranteam eller ringe til os på tlf.: 74 54 14 37.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter