Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Svirvler

CERTEX Danmark A/S tilbyder et større udvalg af svirvler, både med kroge, øjer og gafler. Her finder du også flere typer varmgalvaniserede lossesvirvler i højstyrkestål.
 

Hvad er en svirvel?

En svirvel er en mekanisk komponent i sammensatte dele, hvor den ene del kan rotere frit omkring den anden, hvilket forhindrer vikling eller snoning af de emner der er fastgjorte i svirvlens to dele. Dette er især en fordel når der arbejdes med kabler, stålwire, slanger, kæde eller andre emner, der har tendens til at rotere om sig selv under brug.
 

Typer af svirvler

Der findes forskellige typer af svirvler, som hver er designet til specifikke formål og applikationer.
Almindelig svirvel: De mest grundlæggende svirvler bruges ofte til fiskeri, for at forhindre liner i at snor sig sammen.
Kugleleje svirvel: Denne type svirvler har kuglelejer indbygget, hvilket sikrer en meget glat og jævn rotation. De er ideelle til brug med tunge byrder eller ved højhastigheds anvendelse.
Isoleret svirvel: Svirvlen har kuglelejer, og den kan monteres med pæreformet top samleled, eller med rund halv-samleled. Disse svirvler er velegnede til løfteopgaver, og til beskyttelse af en traverskran under svejseopgaver på en hængende byrde.
Lossesvirvler: Vores lossesvirvler er ikke designet til at rotere under last, de fungerer udelukkende som en positionsanordning.
 

Vælg den rette svirvel

Det er vigtigt at vælge den rigtige svirvel til den påtænkte opgave. Overvej følgende, før du bestemmer dig for hvilken svirvel du skal købe:
Belastning: Vælg en svirvel der kan håndtere den vægt eller det træk den skal udsættes for.
Miljø: Tænk over hvor din svirvel skal bruges. Saltvand kræver f.eks. rustfri materialer.
Rotationens glathed: Vælg gerne kugleleje svirvel for applikationer der kræver en jævn og konstant rotation.
Størrelse og vægt: Sikr dig, at svirvlen har den korrekte størrelse og vægt, så den ikke er for tung for den påtænkte anvendelse.
Type: Vælg den type svirvel, der passer bedst til det specifikke formål, og at svirvlen kan fastgøres efter behov. Skal du f.eks. vælge en svirvel med øje, krog eller gaffel?
Kvalitet: Gå efter svirvler af høj kvalitet. Vi tilbyder kun svirvler fra anerkendte producenter som f.eks. Crosby, så ved at vælge en svirvel fra CERTEX Danmark A/S sikrer du at din svirvel vil holde længe og yde godt.
 

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om hvilken type svirvel du skal vælge, eller hvis ikke du finder en egnet i vores udvalg, så hjælper vi dig videre.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter