Vi udfører load tests i vores 1200 ton testbænk

Load test af løfteudstyr i testbænken

I vores horisontale testbænk kan vi udføre træktests op til 1200 ton samt brudtests op til 900 ton. Den specialdesignede testbænk giver mulighed for at udføre vinkeltests på emner op til 500 ton og op til 7 meters bredde. Alle tests udføres under kontrollerede forhold og med fokus på sikkerhed. Vores testfaciliteter er unikke på flere punkter og benyttes af virksomheder fra mange forskellige brancher - over hele Europa. Vores store 1200 ton testbænk kan tilpasses til adskillige typer af udstyr, hvilket betyder at vi også kan teste kundernes egenudviklede produkter og prototyper. 

CERTEX Danmark A/S har også en 150 ton testbænk. Denne bænk er designet til at teste mindre emner som f.eks. DNV 2.7-1 offshore kædeslings, som vi tester i forbindelse med det lovpligtige 4-års eftersyn.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Unikke load test faciliteter

Vores specialdesignede nedgravede testbænk, som du finder i vores testcenter på havnen i Esbjerg, giver os den unikke mulighed at belastningsteste og brudteste på adskillige former for emner og udstyr.  

Vi tester løfteudstyr som dette i testbænken:

  • Stålwire
  • Fiberslings
  • Dynamometre
  • Ankerkæder
  • Surringskæder
  • Løftekæder
  • Løfteåg
  • Løftebeslag

Load test dokumentation

Vores 1.200 ton testbænk kan registrere data for belastningstesten og udlæse disse som grafer og/eller data i Excel. Testbænken er udstyret med præcise sensorer, der afslører enhver forlængelse af test emnet, den måler også på ton vs. tid samt bænkens trækhastighed.

Testen kan desuden optages på video som afleveres til kunden som dokumentation sammen med øvrige udlæste data. Nedenfor kan du se videoer fra tests som er udført i vores 1.200 ton testbænk.
 

Kontakt os

1200 t testbænkE-mail  Har du udstyr som skal load testes?

Så send informationerne på emnet til vores specialister og få et uforpligtende tilbud.

[hubspot]

Mere om vores load test ydelser

Se eller download brochuren for mere information om hvad vi tilbyder indenfor belastningstests og brudtests. Bemærk at brochuren er på engelsk.

Vores load test ydelser
Download brochure


Water Weights

Belastningstests med Water Weights er en fleksibel metode som kan udføres på strukturer med meget stor lastvægt

50 ton testtårn

Vi udfører belastningstests på alle former for løfteudstyr i vores lodrette testtårn - op til 50 ton

Special belastningstest

Sammen med eksterne mobilkranfirmaer kan vi udføre belastningstests på op til 300 ton