Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Hydrauliske donkrafte

Med en af vores hydrauliske donkrafte kan du løfte eller understøtte tunge genstande. Donkraftene er egnede for en lang række applikationer, herunder reparationsarbejde, byggeri, redningsarbejde og meget mere.
 

Hvad kendetegner en hydraulisk donkraft?

En hydraulisk donkraft er et effektivt og pålideligt værktøj til dig der arbejder på fabrik, værksted, rig eller lignende. Hydrauliske donkrafte er generelt mere kraftfulde end almindelige donkrafte og egner sig dermed særlig godt til løft af tungere emner, end alm. donkrafte kan klare.


Når du skal vælge en hydraulisk donkraft, kan det være en god idé at overveje disse faktorer:
 

  • Kapacitet: Find ud af hvor meget donkraften skal kunne løfte og vælg en donkraft med en kapacitet der min. muliggør dette løft. Vi tilbyder hydrauliske donkrafte op til WLL 30 ton.
  • Løftehøjde: En anden vigtig faktor er løftehøjden. Vælg en donkraft med en løftehøjde, der er stor nok til at løfte emnet.
  • Type: Det er vigtigt at donkraften er nem at anvende og, ikke mindst, egner sig til arbejdsopgaven. Vi tilbyder f.eks. en donkraft med bærehåndtag for nem flytning eller en flaskedonkraft med afrundet bundplade for større stabilitet.

Er du stadig i tvivl om hvilken donkraft der egner sig til løfteopgaven, så kan vi rådgive dig. 
 

Hydraulisk flaskedonkraft

En flaskedonkraft kan løfte forskellige typer emner, men denne donkraft er især velegnet til løft af biler, lastbiler, trailere og andre køretøjer med flad løfteflade. Med en flaskedonkraft løftes køretøjet op i den ønskede højde for at muliggøre reparationer og vedligeholdelsesopgaver. Bemærk: Hvis arbejdet skal foregå under den løftede last, skal lasten altid understøttes forsvarligt.
En flaskedonkraft er en stabil og pålidelig løsning og vi tilbyder flaskedonkrafte op til WLL 30 ton.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter