Løfteudstyr

Her på siden kan du se vores store sortiment af løfteprodukter og andet udstyr samt komponenter til løft. Uanset hvilken løfteopgave du står overfor, så har vi et løfteprodukt – eller mulighed for at komponere eller fremstille det udstyr som kan klare opgaven.
 

Løftegrej og løfteudstyr

Vi tilbyder stålwirer, kæder, løfteåg, kraner, rundsling m.fl. og en bred vifte af tilbehør og løftekomponenter såsom kovse, wirelåse, øjebolte, sjækler, samleled og meget mere.


Ud over almindeligt løftegrej så tilbyder vi også specialfremstillede løfteværktøjer. Vi har et stort ingeniørteam med stor erfaring i design af unikke løfteløsninger. Denne fordel og service benyttes af utallige kunder landet over – både indenfor vind, industri og offshore.


CERTEX Danmark A/S er også forhandler af lastsikringsudstyr som surringer og skridsikre måtter og luftpuder. Vi tilbyder også et stort udvalg af personligt faldsikringsudstyr til sikker arbejdet i højden.


Forhandler af kendte mærker og egne brands
Hos CERTEX Danmark A/S forhandler vi de bedste brands indenfor løfteudstyr, kraner, faldsikring mv. og vi imødekommer et højt niveau af sikkerhed, kvalitet sammen med en fornuftig pris. Som et suverænt supplement til de kendte brands, så har vi også vores egne produktlinjer som vi kalder Ropetex (stålwirer) og Powertex (en bred vifte af løfteudstyr).


Bestil online via vores webshop
Du kan bestille vores standardprodukter via vores webshop. Hvis du ikke allerede har et log-in, så kan du få det her. Du kan også forespørge på produkter uden at være logget ind. Forespørgsler kommer ind på mail til vores salgsafdeling, som så sender et tilbud til dig hurtigst muligt.


Du finder os i hele Danmark
Vi tilbyder hurtig levering i hele Danmark fra vores hovedlagre i Vojens og Esbjerg. Vi har 5 afdelinger her i landet og desuden 21 søsterselskaber i hele verden, hvilket betyder at vi også har nem og hurtig adgang til vores fælles fjernlagre og øvrige produktionsfaciliteter.


Find dit løfteprodukt..
ved at gå til den ønskede kategori herover eller søg i søgefeltet foroven. Du kan også filtrere i flere af kategorierne, for hurtigere at spore dig ind på det korrekte produkt til din opgave. Finder du ikke det du søger efter, så kontakter du os bare!

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter