Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop | © CERTEX Danmark A/S

Karabinhager

Her på siden finder du vores udvalg af karabinhager der fås i et hav af størrelser og til mange anvendelsesmuligheder. Leder du i stedet efter sikkerhedskarabinhager for anvendelse sammen med faldsikringsudstyr, så tilbyder vi også disse under kategorien sikkerhedskarabinhager.
 

Hvad bruger man en karabinhage til?

En karabinhage eller ”karabiner” er en lille metalkrog som bruges i flere industrier til at forbinde reb, liner, kæder eller andet udstyr i en lang række situationer. Karabinhagen har en fjederlås, og den som fås i rustfri AISI 316 eller med galvaniseret overflade og standard iht. DIN 5299C.

Bemærk at karabinhagerne i denne kategori ikke er godkendt til løft.
 

Rustfri karabinhager

De rustfrie karabinhager, som for eksempel den rustfri karabinhage med lukket øje, er også er en del af vores standardsortiment. Rustfri karabinhager benyttes generelt og ofte hvor der er stor sandsynlighed for eksponering af fugt, vand eller generelt barske forhold som vi kender fra offshore, marine og søfartsindustrien. De benyttes også i fødevareindustrien pga. den høje modstandsdygtighed samt nem rengøring og sterilisering, så bakterier og rust ikke forekommer. Mange sundhedsmyndigheder og reguleringsorganer har specifikke krav til materialer, der bruges i fødevarekontakt. Rustfrit stål opfylder ofte disse krav og er godkendt til brug i fødevareindustrien.
 

Karabinhager DIN 5299C

Denne populære karabinhage DIN 5299C fås med brudstyrke fra 70 kg og helt op til 400 kg, hvilket betyder at karabinhagen tilbyder utrolig mange anvendelsesmuligheder. Karabinhagen kommer som standard med galvaniseret overflade, men andre udførelser og materiale kan forespørges.
 

Hurtig levering af karabinhager

Som tidligere beskrevet er mange af vores karabinhager en del af vores almindelige standardsortiment. Det betyder, at vi har karabinhager på lokalt lager i mange forskellige størrelser. Log på vores webshop og se lagerbeholdningen samt din pris for den variant du skal bruge.
Finder du ikke den karabinhage du har brug for, så er du velkommen til at kontakte os, vi hjælper gerne med andre dimensioner, udførelser og materiale.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter