Kraner

Leder du efter en ny kran til din virksomhed? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos CERTEX Danmark A/S har vi et stort produktprogram indenfor kraner og vi tilbyder både standard kraner og kranløsninger som er unikt skræddersyede til dine specifikke løftebehov.
 

Find en kran til din virksomhed

Det lyder måske som en let opgave at finde en kran der passer til din virksomhed, men faktisk har vi erfaret, at det for de fleste virker som en uoverskuelig opgave uden den rette professionelle hjælp. Vores kranspecialister har stor erfaring og de har hjulpet et hav af virksomheder i Danmark med alt fra små svingkraner og kranbaner til lette løfteopgaver til store selvkørende portalkraner der skal håndtere og transportere store betonelementer. Du skal forholde dig til hvad der skal løftes, og hvor det skal løftes hen – resten hjælper vi dig med. Vi opmåler, beregner, leverer, monterer, overleverer og servicerer – med andre ord, vi er med fra tanke til den dag hvor kranen er en naturlig og aktiv del af din løfteproces.
 

Hvilke kraner forhandler vi?

Hos CERTEX Danmark A/S tilbyder vi mange forskellige krantyper for på den måde at kunne tilbyde dig den mest optimale kranløsning med de funktioner du ønsker samt det budget du har til rådighed. Vi tilbyder:

De fleste kunder vi møder har en god idé om hvilken krantype de leder efter – men nogle gange er det også en del af processen at vi sammen finder ud af det. Måske kan vi belyse nogle fordele eller parametre som endnu ikke er udforsket eller overvejet.

 

Jeg vil have optimeret min eksisterende kran

Lyder dette som dig? Så er der hjælp at hente. Det er selvfølgelig ikke altid at de virksomheder der kontakter os, har brug for en helt ny kranløsning. Faktisk har mange eksisterende produktionshaller eller værksteder allerede en kranløsning som de blot ønsker at få optimeret for at opnå større effektivitet, klare nye løfteopgaver, sikre en bedre ergonomi under løftet eller noget helt tredje. Hvis du ønsker at optimere din kran, så hjælper vores kranteam gerne.

 

Store kraner, små kraner og krantilbehør

Hvis du søger kraner til tunge løft helt op til 400 ton, så kan du læse mere om vores portalkraner og traverskraner her på hjemmesiden. Bliver du her i produktkategorien vil du se vores brede udvalg af svingkraner som vi tilbyder sammen med vores partner VETTER Krantechnik. Vores sortiment af svingkraner indeholder søjlesvingkraner fra 30 kg op til 63 ton og vægsvingkraner fra 30 kg op til 10 ton. Leder du efter en meget fleksibel kran, så kan vores flytbare svingkraner anbefales, da disse kan flyttes fra opgave til opgave og dermed indgå i et meget fleksibelt arbejdsmiljø. Denne krantype er med 360 grader krøj og fås med kapacitet op til 1 ton.
 

Er det kranudstyr du søger?

Som kranleverandør tilbyder vi et bredt udvalg af krantilbehør af høj kvalitet. Hos os finder du blandt andet:

 

Reparationer og serviceeftersyn af kraner

Udover at tilbyde det bedste udvalg af kraner og kranløsninger så kan vi også hjælpe hvis din nuværende kran har brug for at blive repareret eller på anden måde set godt efter i sømmene. Uanset om din kran har brug for udskiftning af reservedele eller generel optimering så kan vi hjælpe.

En kran består af mange forskellige komponenter og dele, og der kan være behov for udskiftning, for at opnå en optimalt fungerende kran. Her kan der f.eks. være tale om udskiftning af wirer, kæder, bremser, pumper, motorer, kabler, bøsninger, hjul etc.

Foruden reparationer kan vi også stå for kontrol- og vedligeholdelseseftersyn på hejse- og løfteudstyr samt kraner - både onshore og offshore.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter