Industrikraner

Industrikraner til store og små løfteopgaver!

Øg produktiviteten med en industrikran

Industrikranen er uundværlig i mange produktionsanlæg, bygge- og værkstedshaller. Kraner bruges til et utal af industrielle operationer, hvor emner skal løftes og håndteres sikkert, men effektivt. Vores udvalg af industrikraner omfatter både svingkraner, mobile svingkraner, traverskraner, portalkraner, stilladskraner m.fl. Uanset hvad du skal løfte i din industrivirksomhed, så har vi en kran der kan bidrage til øget produktivitet, effektivitet og, om nødvendigt, mobilitet.

Vores kranspecialister hjælper dig med at finde den krantype der matcher dine behov. Vi beregner og tegner kranløsningen, så den passer ind i omgivelserne – dvs. til bygningskonstruktionen eller din udendørs arbejdsplads. Vores industrikraner er at finde hos et hav af danske virksomheder som Vredo Danmark, Confac, Kallesøe Machinery, Leth Beton og er desuden brugt i forbindelse med store infrastrukturprojekter som f.eks. byggeriet af Storstrømsbroen.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

Kranløsninger til Confac A/SPortalkran til Confac A/S

Vi har installeret adskillige kranløsninger for betonvirksomheden Confac A/S, herunder en imponerende 25-ton CERTEX-GH portalkran med en løftehøjde på 12 meter.
›› Se video

10-tons CERTEX-GH traverskran til Vredo DanmarkTraverskran til Vredo Danmark

Vi har installeret 2 kranløsninger til Vredo Danmarks nye hovedsæde. En af disse er en 10-ton CERTEX-GH traverskran med en spændvidde på 18 meter og en løftehøjde på 6,2 meter.
›› Læs mere

Svingkran til SH Group
Søjlesvingkran til SH Group

CERTEX-VETTER søjlesvingkran installeret i SH Groups nye hydraulikværksted. Kranen har elektrisk krøjefunktion (360° rotation), 4 meter udlæg og så kan den løfte op til 2000 kg.
›› Om krantypen

Letskinne traverskran til Nilan A/S
Letskinne traverskran til Nilan A/S

CERTEX-NIKO kran installeret hos Nilan A/S. Denne kran er udstyret med fire traverser, hver med en kapacitet på 125 kg. Kranen er opdelt i sektioner med to kraner under samme spær.
›› Læs mere

Mobilus kran
Mobil svingkran til Welltec A/S

Hos Welltec er de tilfredse med deres CERTEX-VETTER mobile svingkran. Denne kran giver dem en høj grad af fleksibilitet og effektivitet, da den ikke kræver fastgørelse til et fundament.
›› Læs mere

Monobane til McBride
Monobane til McBride

McBride har fået installeret en CERTEX-Niko monobane. Denne kran har en løftekapacitet på 1000 kg. For at tilpasse kranen til pladsen er den blevet monteret under en HEB-bjælke.
›› Læs mere


Industrikran til tunge eller lette løft?

Vi møder ofte kunder der ikke er klar over hvilken krantype der egner sig bedst til de løfteopgaver der foretages i virksomheden. Vi plejer derfor at spørge ind til disse to ting:

  • Hvad skal du løfte?
  • Hvor skal du løfte det hen?

Svarene herpå fortæller os meget om den byrde der skal løftes og i hvilken løftehøjde der opereres. Vi kan dermed finde frem til den nødvendige kapacitet for kranen, samt forholde os til det miljø kranen skal indgå i.

Det er vigtigt for os, at de kraner vi leverer bidrager til glidende, effektive arbejdsgange så produktiviteten i virksomheden øges.
 

Kontakt os

Traverskran til Leth Betonmail-kontakt  Kontakt vores kranspecialister

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]

Find ud af mere om krantyperne

Kraner med funktioner og egenskaber der dækker ethvert løftebehov for industrivirksomheder.

Løfteudstyr til kraner

Hos os finder du alt det løfteudstyr du har brug for. Køb det i vores webshop eller send os en forespørgsel.

Lovpligtigt kranservice - den klarer vi!

CERTEX Danmark A/S udfører lovpligtigt kraneftersyn på alle krantyper. Vi kører i hele Danmark.