Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Special kroge

Special kroge til særlige løfteopgaver

CERTEX Danmark A/S tilbyder et større udvalg af special kroge, som vi har samlet i kategorien her. Finder du ikke den krog du har brug for, kontakt os gerne, så hjælper vi dig! 
 

Når vi kalder krogene i denne kategori for special kroge, er det fordi krogene her er special udviklet til helt bestemte formål, og derfor har et meget specifikt anvendelsesområde. De kan variere i design, alt efter anvendelse. Nogle af krogene i kategorien har en ekstra lang skaft, andre har en stor krogåbning og andre igen er udviklet til skovbrug. 
 

Påsvejsningskrog 

Denne type krog adskiller sig fra traditionelle kroge ved at den skal svejses fast på et emne, og ikke monteres via samleled eller direkte montering i kæde. Påsvejsningskroge svejses for det mest fast på gravemaskiner, teleskopkraner, løfteåg eller andre større løftemaskiner.
 

Pladekroge og gaffelkroge til løft af plader

Pladekroge er ret brede og lange i designet, da de bruges til løft og transport af bundter af metalplader. De bruges i kædesling, 3- eller 4-parts. Du kan også vælge at bruge gaffelkroge, når du skal løfte plader i bundter, det kan være både plader af metal eller af træ. Gaffelkroge skal anvendes parvis.

Overhold vinkelangivelsen i brugsanvisningen når du løfter med denne type kroge.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter