Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Elektriske kædetaljer

Elektriske kædetaljer er en type løfteudstyr, der bruges til at løfte og flytte tunge genstande ved hjælp af en elektrisk motor, en kæde, en krog og en kontrolenhed. De fås i forskellige størrelser og kapaciteter, der kan variere fra nogle få hundred kilo til flere tons, samt kundetilpassede løftehøjder.
 

Hvordan fungerer en elektrisk kædetalje

De fleste elektriske kædetaljer drives af elektricitet og kræver en strømkilde for at fungere. De kan normalt tilsluttes standard 220-240V stikkontakter, men der findes også modeller der kan køre på 380-480V. Brugeren styrer løftehastighed og retning ved hjælp af en kontrolenhed. Dette bevirker en præcis og sikker håndtering af byrden. Kontrolenheden kan både være hængetryk (hvilket er som standard i vores udvalg) men kan også være en radiostyret fjernbetjening.

Elektriske kædetaljer fås med enten krog eller plade for ophæng i kran, ophængs øje eller løbekat. Det kan være en manuel løbekat eller en elektrisk løbekat.
 

Hvor anvender man en elektrisk kædetalje

Denne type taljer bruges i en bred vifte af industrier og produktioner, i byggeriet og ved lagerstyring samt i underholdningsindustrien, da man kan håndtere materie og udstyr meget præcist med dem, idet de ofte har enten variabel løftehastighed eller valg mellem to løftehastigheder. De er fleksible, eftersom de kan tilpasses individuelle behov. Kontakt os og hør mere om tilpasning til netop dit behov.
 

Købe eller leje elektrisk kædetalje

Beslutningen om at købe eller leje en elektrisk kædetalje afhænger af dine specifikke behov, budget og brugssituation. Overvej disse faktorer før du beslutter dig:

Hvor ofte forventer du at bruge taljen? Er det regelmæssigt, kan det være fornuftigt at købe, da lejeomkostninger over tid kan overstige købsomkostninger. Forventer du at bruge eltaljen i mange år fremover og har regelmæssigt brug for den, kan det være mest økonomisk at købe.

Projektspecifikke krav – overvej størrelsen og kompleksiteten af det projekt, hvor du har brug for en elektrisk kædetalje. Hvis opgaven kræver en specialiseret kædetalje med bestemte egenskaber, kan det være nemmere at finde det rigtige udstyr ved at leje det.
Ved leje af løfteudstyr slipper du desuden for udgiften ved at holde udstyret vedlige og efterset, samt opbevaring af dette når det ikke bruges.

Budget – har du midlerne til at købe en elkædetalje? Ellers kan leje være mere overkommeligt over kortere perioder.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter