På denne side finder du pressemeddelelser som er offentliggjort af CERTEX Danmarks A/S. Når du åbner det ønskede dokument får du også mulighed for at udskrive eller downloade som pdf. Vi håber du finder det materiale du søger, ellers er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.
 


CERTEX Danmark A/S introducerer ny produktkategori Aspire range™

Produkterne i vores Aspire range™ kategori er alle et mere bæredygtigt valg til løfteindustrien. For at et produkt skal kunne indgå i denne kategori skal de opfylde helt specifikke krav! Læs pressemeddelelsen her (engelsk).

Udgivet 15. maj 2023

CERTEX Danmark A/S ekspanderer med globalt set-up

Vores Renewables afdeling, der allerede dækker hele Europa, udvider nu til USA og Kina for at kunne følge med til det stigende antal forespørgsler fra vores kunder, der også opererer globalt. I USA har vi stiftet datterselskabet...
 
Udgivet 16. sep. 2021

CERTEX Danmark A/S åbner innovationscenter i Middelfart

I mandags fik vi nøglerne til de lokaler der skal danne rammerne for vores nye innovationscenter. Afdelingen vil inden længe huse vores mange in-house ingeniører og teknikere, og det vil være stedet hvor både løfteværktøjer og kraner designes og udvikles.
Udgivet 24. aug. 2021

CERTEX Danmark A/S er med på Femern projektet

CERTEX Danmark A/S med hovedsæde i Vojens har indgået aftale med Give Steel A/S om levering og installering af kraner til de produktionshaller, som skal producere betonelementer til den faste tunnel forbindelse mellem Rødby i DK og Femern i Tyskland.
Udgivet 5. mar. 2021

Certex Peter Harbo og Certex Danmark fusionerer

To eksperter indenfor løftegrej og kraner vil fremover samle kompetencerne og sikre kunderne den nødvendige knowhow, kvalitet og sikkerhed.
Udgivet 18. jan. 2019