Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop | © CERTEX Danmark A/S

Rundsling

Rundsling er et af de mest brugte løfteredskaber der findes, og de benyttes i næsten alle brancher. De fås i mange længder og forskelligt materiale og med styrker på helt op til 200 ton. Rundsling kan også indgå i et løftesling med 1, 2 eller flere parter, og med forskellige top- og endefittings.
Kontakt os herom, vi fremstiller dem på forespørgsel.

De almindeligste rundsling er vores POWERTEX rundsling, som er fremstillet i højstyrke polyester tekstil. De er farvekodede og med sorte langsgående striber for hurtig og nem identifikation af arbejdsbelastningsgrænsen (WLL). I vores artikel Farvekodning af polyester sling kan du se mere om farvekodning samt finde link til download af belastningstabel. POWERTEX rundsling fås med WLL op til 10 ton. Skal du løfte emner tungere end det, anbefaler vi altid rundsling fremstillet af Dyneema®.

EXTREEMA® rundsling bliver fremstillet i verdens stærkeste fibermateriale Dyneema® fibre, som er en type HMPE (High Modulus PolyEthylene) fiber. Fordelen ved disse rundsling er, udover at være særdeles stærke, at de er ekstra tynde og runde i udformningen, hvor polyester rundsling er mere flade i designet. De er derudover meget slidstærke, og derfor i sidste ende mere økonomiske i brug end traditionelle polyester rundsling.
  

Anvendelse af rundsling

Det er vigtigt at vælge et rundsling med den korrekte længde og den krævede arbejdsbelastning til løfteopgaven. Overvej også hvilken løftemetode der skal anvendes. I brugsanvisningen finder den korrekte lastfaktor for forskellige løftemetoder. Der findes udførlige brugsanvisninger for vores POWERTEX rundsling online på 14 sprog, for fri download. Du kan få mere grundlæggende viden omkring løft med rundsling og tekstile løfteslings generelt i artiklen Godt at vide - om tekstile slings
  

Opbevaring og vask af syntetiske rundsling

Opbevar altid dine rundsling på et egnet stativ i rene, tørre og godt ventilerede omgivelser ved stuetemperatur. Er dine rundsling blevet snavsede, kan de vaskes, læs mere om disse emner i artiklen Vaskeanvisning syntetiske slings.
  

Kant- og slidbeskyttelse

Selv om rundsling i sig selv er bløde, anbefaler vi altid at bruge kant- og slidbeskyttelse på dem. Dels for at forlænge løfteslingets levetid, og dels beskytte byrden der løftes. Vi har et bredt udvalg af kant- og slidbeskyttelse til bløde stropper.
  

Eftersyn af rundsling

Rundsling skal som al anden løfteudstyr efterses af en kompetent person minimum en gang årligt. Forsøg aldrig selv at udføre reparation af et defekt rundsling, men lad en uddannet løftegrejstekniker efterse dit sling hvis der skulle være opstået en skade, det være sig snitskade, kemikaliepåvirkning eller andet.
Vi udfører lovpligtige eftersyn af løfteudstyr og kraner, kontakt os for en aftale.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter