Vi tilbyder service, reparation, vedligehold og eftersyn af dit løfteudstyr

Førende specialist indenfor løfteopgaver

Hos CERTEX Danmark A/S er vi eksperter indenfor løfteudstyr og relaterede serviceydelser. Vores omfattende viden er opbygget over mere end 135 år og sammen med vores søsterselskaber leverer vi løfteprodukter, serviceydelser og support i hele verden.

Vores serviceydelser omfatter blandt andet lovpligtigt serviceeftersyn af løfteudstyr og kraner, belastningstests af diverse emner, specialfremstillede løfteværktøjer og meget mere. Står du og mangler udstyr til et bestemt projekt eller løfteopgave, så kan du leje testet og certificeret løfteudstyr hos os.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Sagkyndigt serviceeftersyn

Arbejdstilsynet forlanger et hovedeftersyn min. hver 12. måned på alle hejse-, løfte- og tranportredskaber. Eftersynet skal foretages af en sagkyndig person. 

Hos CERTEX Danmark A/S kan vi tilbyde dig et professionelt og sagkyndigt serviceeftersyn i hele Danmark. Vi råder i dag over 17 servicevogne, som alle er udrustet til at udføre lovpligtige kontrol- og vedligeholdelseseftersyn direkte på din arbejdsplads. 

Find ud af mere

Vores in-house testcenter

Vi kan teste op til 1.200 ton i vores egen testbænk

Dine svære udfordringer = vores enkle løsninger

Når du står overfor en kompliceret løfteopgave kan vi rådgive og hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige udstyr og den helt rigtige løftemetode. Findes det rigtige udstyr ikke, så kan vi designe et nyt værktøj i vores ingeniørafdeling. Vi ser frem til at løse din næste løfteudfordring.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

Løfteåg - udlejning

Leje af løfteudstyr

Leje af løfteudstyr er en voksende trend med mange fordele. Ved at leje får du midlertidig adgang til en lang række løfteværktøjer uden at du skal investere eller opbevare udstyr.

Læs mere

Specialfremstillet udstyr

Specialfremstillet udstyr

Vores ingeniører er eksperter i at designe og konstruere kundetilpassede løfteværktøjer og -løsninger med fokus på sikkerhed og kvalitet. Vi løser vores kunders sværeste løfteudfordringer.

Læs mere​​​​

CertMax+

Hvad er CertMax+ ?

CertMax+ er et sikkert softwaresystem som giver dig nem og hurtig adgang til dine servicerapporter og certifikater online. Som kunde får du gratis adgang til systemet.

Læs mere


E-mail  Hvad kan vi hjælpe dig med?

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]

CERTEX Danmark A/S profilbrochure
Løfteudstyr og serviceydelser

Download brochure

Vores load test ydelser
Vores load test ydelser

Download brochure

Brochure Serviceeftersyn af kraner og løfteudstyr
Lovpligtigt serviceeftersyn

Download brochure


Lifting KnowHow

Vi har mere end 135 års erfaring indenfor løftebranchen og vi leverer innovative løsninger på selv de mest komplicerede løfteudfordringer

Certifikater online med CertMax+

Efter service og inspektion hos CERTEX lægges alle produktoplysninger i CertMax+, så du nemt kan holde styr på status for dit løfteudstyr, både i dag og i morgen!

Vi sætter standarder for en mere bæredygtig fremtid

Vi får bæredygtighed til at ske. Vores fokusområder er bæredygtig forsyningskæde, bæredygtig drift og bæredygtige kundetilbud.