Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

CERTEX er din forhandler af Diepa stålwire


Stålwirer er kritiske komponenter der skal opfylde kravene til f.eks. brudstyrke, slidstyrke eller rotationsmodstand. Som Europas førende specialist i løfteudstyr, med en omfattende KnowHow indenfor stålwire, er CERTEX din konsulent og rådgiver, når du står og mangler wire til din løfteopgave.

Med Diepa stålwire får du et produkt med høj brudstyrke og fleksibilitet samt høj stabilitet mod lateral tryk. Produktet er velegnet specielt til offshore brug og andre krævende miljøer/situationer. Applikationseksempler: Offshore kraner, dækkraner, skibskraner, mobilkraner, portalkraner, overhead kraner, containerkraner og mange flere.


Brug af rotationsfri stålwire


Det er vigtigt at vælge den korrekte wire og definere om der f.eks. er behov for en rotationsfri wire inden løftejobbet påbegyndes. Rotationsfri stålwire bruges til løft med fri byrde for enkelt- eller flerskåret fald (ved brug af kranblokke) ved stor løftehøjde. Rotationsfri wire kan anvendes både med og uden svirvel.

Ikke rotationsfri wire anvendes derimod til løft med guidet last og løft med fri byrde og flerskåret fald (ved brug af kranblokke) ved lav løftehøjde eller løft med parvis højre/venstre slået wire. Ikke rotationsfri wire må ikke bruges med svirvel.

Kontakt os og få hjælp til at vælge stålwire til dit løfteprojekt.


Produkter – Diepa stålwire


Nedenfor kan du se vores online udvalg af Diepa stålwire.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter