Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

LIFTKET elektriske kædetaljer


Vi definerer teknologien og sikkerhedsstandarden for hele branchen. Hundredtusindvis af elektriske kædetaljer i aktion over hele verden vidner om tilliden til LIFTKET der er en af verdens ældste og største producenter af elektriske kædetaljer. Lige nu skaber vi fremtiden, så vi kan fortsætte med at være dit foretrukne valg i morgen. Et unikt ID gør det muligt at spore, hvornår en specifik el-kædetalje blev bygget og af hvem og med hvilke materialer – selv 10 år senere. LIFTKET løfter og flytter vægten på en sikker, præcis og pålidelig måde.


STAR VFD - den intelligente kædetalje


  • Afhængigt af lasten er der variabel kontrol fra 2 til 36 m/min
  • Op til 200% hurtigere uden last
  • Letlæselig skærm med driftstimer og resterende levetid ifølge FEM
  • Aflæsning af antal bremsecyklusser og opstarter
     

Om LIFTKET


Den 1. januar 1948 grundlagde Dietrich Hoffmann en ingeniørvirksomhed, der oprindeligt var involveret i design og produktion af landbrugsmaskiner. Virksomheden introducerede sin første elektriske kædetalje til markedet i 1953, og fra det tidspunkt blev produktionen af taljer fokus for den unge virksomhed beliggende i Sachsen.
  
I dag anvendes LIFTKET elkædetaljer i næsten alle de industrialiserede lande i verden og gennemgår testen under forskellige driftsforhold hver dag. Deres verdensomspændende netværk af service- og detailpartnere sikrer, at alle deres kunder får den service og de reparationer, de har brug for.
  
Kontakt os for råd og vejledning til køb af den bedste elektriske talje til dit behov.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter