POWERTEX & ROPETEX

vores egne brands af løfteprodukter og stålwire

Vores brand produkter POWERTEX og ROPETEX

POWERTEX er navnet på vores eget løfte-, surrings- og faldsikringsudstyr. ROPETEX er navnet på vores egne stålwirer og relaterede smøremidler.

Begge brands tilbyder dig højkvalitets og omkostningseffektive produkter. De er velegnede til daglig brug i generelle industrielle applikationer. Med vores produkter arbejder du sikkert og effektivt!

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Kvalitet ikon

Høj kvalitet

Vores produkter demonstrerer vores specialisters viden og opmærksomhed på detaljer i vores specifikationer og kvalitetskontrol.

Tilgængelighed ikon

Høj tilgængelighed

Vi har flere end 50 lagre i hele Europa, understøttet af et betydeligt centrallager, hvilket sikrer dig hurtig levering af egne brands.

Pris ikon

Fremragende pris- og kvalitetsforhold

Vi sætter en ære i vores effektive forsyningskæde og nøje sammensatte produktudvalg, som tilbyder dig produkter af høj kvalitet til en fornuftig pris.

Overensstemmelse ikon

Relevante standarder

Vi har indgående kendskab til de relevante standarder, og vores processer sikrer, at produkterne lever op til alle de nødvendige krav.


Fokuser på det, der betyder noget

Fokusområderne for POWERTEX og ROPETEX produkter er kvalitet, bæredygtighed, sikkerhed og overholdelse af regler.

Vores merværdi

Omfattende ekspertise
Vores omfattende ekspertise og mange års erfaring afspejles i POWERTEX og ROPETEX: højkvalitetsprodukter til daglig brug i generelle industrielle applikationer.

Højt tilgængelighedsniveau
Vores europæiske distributionscenter og 50+ lagre sikrer pålidelig produkttilgængelighed og korte leveringstider.

Gennemsigtig forsyningskæde
Vi arbejder direkte med produktionspartnere og producenter, som vi nøje har udvalgt. De overholder strenge sikkerheds- og kvalitetsstandarder og fremstiller vores produkter i henhold til vores detaljerede produktspecifikationer.

Omkostningsfordele
Du vil nyde betydelige omkostningsfordele, når du vælger POWERTEX og ROPETEX produkter. Dette er gennem vores fokus på et basissortiment af populære produkter.

Produktbestyrelse
Vores produktbestyrelse fokuserer på kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed. POWERTEX og ROPETEX produkter er synonyme med bæredygtighed og virksomhedernes sociale ansvar (CSR). For at sikre dette har vi lokalt baserede audit teams, som udfører omfattende audits på produktionsanlæg. Vores produktbestyrelse undersøger kvaliteten af udstyret og produktionsprocessen, samt bæredygtighedsaspekter og arbejdsmiljøet.


Mere bæredygtige løfteprodukter

POWERTEX og ROPETEX tilbyder mere bæredygtige løfteprodukter. Ved at vælge produkter fra disse brands viser du, at din bæredygtigheds- og CSR-politik har indhold.

Vi ønsker at lede transformationen og sætte standarderne for en mere bæredygtig fremtid i vores branche. Vi har et udvalg af mere bæredygtige løfteprodukter, som vi kalder Aspire range™.
 

Aspire range™

Powertex båndstrop med Aspire range label


Sikkerhed og overholdelse

Som virksomhed skal du kunne stole på sikkert udstyr, der lever op til de relevante standarder, kvalitetskrav, love og regler. Med POWERTEX og ROPETEX produkter kan du altid regne med sikkert udstyr til daglig brug. Hvert produkt er også kompatibelt: det overholder gældende love og regler, herunder Maskindirektivet og relevante EN-standarder.

Detaljerede produktspecifikationer
Når det kommer til sikkerhed, går vi et skridt videre. Vores produkter fremstilles præcist efter vores detaljerede produktspecifikationer. Hvert aspekt af produktet er nøje gennemtænkt, fra detaljerede tekniske beskrivelser til mærkning og emballeringsvejledning.

Arbejder direkte med producenter
For at sikre, at alle produkter altid er sikre og kompatible, arbejder vi direkte med nøje udvalgte producenter. De udvælges efter omfattende screening af vores lokalt tilstedeværende produktteam. Under denne screening forsikrer vi bl.a.

 • Et højt niveau af specialisering i fremstilling af produktet
 • Kvaliteten af fremstillingsprocessen
 • Kvaliteten og kilden til de anvendte råvarer
 • Om producenten arbejder aktivt med kvalitetskontrolsystemer og anvender dem
 • Om producenten tester produkterne grundigt og efter standarderne efter produktion

Periodiske kvalitetsrevisioner
Der udføres også regelmæssige kvalitetsrevisioner efter screeningen. Vores lokale produktteam gør dette. Dette team består af lokale fagfolk med omfattende viden om blandt andet (europæiske) standarder og love og regler. Under en kvalitetsaudit kontrollerer teamet blandt andet producenten på følgende punkter:

 • Kompetence (i fremstilling af produktet)
 • Dokumentkontrol, ISO-standardisering og andre nødvendige certifikater
 • Arbejde efter fastlagte ISO-procedurer
 • Råvarer og hvor kommer de fra
 • Sporbarhed fra slutprodukt til halvfabrikata og/eller råvare
 • Tekniske detaljer i fremstillingsprocessen: er produktet fremstillet korrekt?
 • Maskinernes tilstand: er alle maskiner i orden, hvilken type vedligeholdelse udføres, og udføres kalibreringer punktligt?
 • Tilgængeligt testudstyr og standard tests
 • Udstyr til det interne testlaboratorium, inklusive maskinkontrol og testmetode
 • Beskrivelse af processerne og om dette stemmer overens med praksis

Efter en audit opretter vi en detaljeret opfølgningsplan og overvåger fremskridt på aftalte handlinger.E-mail  Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]

Godt at vide om tekstile løfteprodukter

Læs mere om tekstile løfteprodukter i vores artikler om anvendelse af tekstile slings, farvekodning af tekstile slings, og en beskrivelse af hvad Dyneema® er for et materiale.

ROPETEX stålwirer og smøremidler

Find din næste stålwire her. Vi har samlet alle vores ROPETEX stålwirer og smøremidler på denne side.