Solution Center specialfremstiller løfteudstyr

Kundetilpassede løsninger -
specialfremstillet løfteudstyrSpecialudvikler løfteudstyr

– fra idé til færdigt produkt i vores Solution Center

Når standardsortimentet ikke dækker din specielle løfteopgave, kan vores tekniske afdeling i Vojens designe og specialfremstille et sikkert og letanvendeligt slutprodukt. Vi konstruerer løfteapplikationer og løfteudstyr fra få kilos kapacitet til store løfteåg, som kan håndtere flere hundrede tons.

I Vojens findes vores produktionsenhed hvor vi fremstiller CERTEX specialprodukter. Her arbejder vores mest kvalificerede svejsere, som har licens til den europæiske standard EN 287.

Vi har også et bredt netværk af underleverandører, som forsyner os med maskinbearbejdede dele og standardkomponenter.Rådgivning omkring løfteudstyr

Når dit løftudstyr leveres er det CE-mærket med fuld dokumentation. Den endelige godkendelse gives efter der er udført prøvebelastning. Vi udfører selv prøvebelastning i eget regi op til 1.200 tons. Tungere prøvebelastning sker i samarbejde med vores eksterne partnere.

CERTEX database indeholder 35 års erfaring og tusindvis af forskellige designs. Når vores teknikere samarbejder tæt med vores kunder skabes de bedst mulige forudsætninger for et vellykket slutprodukt.

Kontakt os når som helst du har brug for hjælp og ideer til at løse en kompliceret løfteopgave.

Customised Solutions