Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Svirvelkroge

Når du har brug for, at din byrde skal kunne dreje eller rotere under last, kan du benytte en svirvelkrog. Derved undgår du, at din kæde, dit reb eller hvad du har fastgjort din krog i, snor sig sammen. Hos CERTEX Danmark A/S har vi flere svirvelkroge at vælge imellem, du kan se udvalget herunder. Du finder blandt andet sikkerhedskroge og lastkroge med svirvel i kategorien.
 

Hvad er en svirvelkrog?

En svirvelkrog har typisk en krog i den ene ende og et fastgørelsespunkt i den anden ende.  Mellem krogen og fastgørelsespunktet er der en svirvelmekanisme, som tillader at krogen kan rotere frit med byrden. Svirveldelen består ofte af to dele, som er forbundet sådan, at de kan dreje uafhængigt af hinanden, ofte via kuglelejer. Krogen selv kan være udformet enten som en traditionel krog, eller den kan have en sikkerhedsmekanisme, der forhindrer at det løftede emne glider af.
 

Fordele ved svirvelkroge

Den største fordel ved svirvelkroge er deres evne til at rotere lasten mens man løfter. Krogene kan fås som både sikkerhedskrog, altså hvor krogen ikke kan åbnes under løft, eller som en lastkrog, hvor man hurtigt kan forbinde krogen til emnet der skal løftes, takket være krogens let betjente pal, som garanterer fuld sikkerhed. For at tilslutte skal du blot trykke på den fjederbelastede pal, tilslutte krogen til punktet og slippe pal.

Finder du ikke en svirvelkrog der matcher dine behov, kontakter du os, så finder vi en krog til dig.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter