Nyt job?

Find det hos CERTEX Danmark A/S

Ønsker du personlig udvikling i dit job?

Når du arbejder hos CERTEX Danmark A/S er du en del af noget større. Vi er en international virksomhed med flere afdelinger i Danmark, og søsterselskaber spredt ud over verden, som vi også samarbejder med.

Vi sætter initiativ, ansvarlighed og fleksibilitet højt, og du er i høj grad selv med til at forme din hverdag. Vi arbejder alle med vores kerneværdier som den røde tråd i hverdagen, og vi har et godt arbejdsmiljø, hvor alle trives og hjælper hinanden. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger, og det gør hverdagen lidt mere spændende, og der er mulighed for at nå langt i den personlige udvikling, hvis man vil.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Ledige stillinger

Vi søger en servicetekniker til vores serviceteam i Østjyllandsområdet.  Du vil blive tilknyttet vores team i Jylland, men din arbejdsplads er også i resten af DK og udland, hvor du skal udføre eftersyn af kraner og løftegrej.
» Læs mere om jobbet

Vi søger en kran- og løftegrejstekniker til vores serviceteam i Esbjerg området. I dette job vil du få mange forskelligartede opgaver, så dagene bliver aldrig ens. » Læs mere om jobbet.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
Send din uopfordrede ansøgning på e-mail mærket "Uopfordret ansøgning" til HR chef Majbritt Petersen på majbritt.petersen@certex.dk


CERTEX
Det helt rigtige job

Hos CERTEX Danmark A/S finder du helt sikkert en stilling som matcher dine interesser. Du kan blandt andet komme til at arbejde med salg, indkøb, bogholderi, innovation, produktion, serviceeftersyn, design, kvalitet eller marketing.

Lande ikon
Vi er en international virksomhed

og en del af en større gruppe som hedder Lifting Solutions. Gruppen har afdelinger over store dele af verden, og du får derfor også kollegaer i andre lande, som du nogle gange kommer i kontakt med, og kan søge inspiration hos.

Ansatte ikon
Medarbejder hos os

Som ansat hos CERTEX Danmark A/S får du rigtig mange gode kollegaer. Vi er omkring 120 medarbejdere fordelt over hele landet, og vi arbejder i mindre teams, som samarbejder på tværs af virksomheden. 

Mød vores medarbejdere

Hør hvad forskellige jobs hos os indebærer fra medarbejderne selv

Kædesling under produktionJob i kædeværkstedet

Som ansat i vores kædeværksted kommer du blandt andet til at producere kædesling, montere kæde i kædetaljer og mange andre spændende ting!
›› Kontakt os

Kontoransat hos CERTEX Danmark A/SJob på kontoret

Du kan både arbejde med salg, service, marketing, økonomi, indkøb, innovation og design på kontoret hos os.
›› Kontakt os

Wireværksted
Job i wireværkstedet

At arbejde med stålwire er en stor del af vores virksomhed, og vores store wirelager og -værksted ligger i Esbjerg.
›› Kontakt os


 

Vi sætter standarder for en mere bæredygtig fremtid

Vi arbejder målrettet på at udvikle en bæredygtig virksomhed. Læs her hvordan vi gør det!

Viden om løft

Vores Lifting KnowHow er enorm, og vi deler den gerne med andre. Du kan se det hele her!

Om CERTEX Danmark A/S

Hvem er CERTEX Danmark A/S - klik og læs mere!