Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Løftemagneter

Når vi taler om løftemagneter, findes der to typer. Den ene type fungerer via strømtilførsel, dem kalder vi elektro-permanente løftemagneter, og en anden type, som ikke behøver nogen form for energitilførsel, dem kalder vi permanente løftemagneter. Fælles for alle er, at de består af et løfteøje som anhugningspunkt, dette kan være fast eller bevægeligt, en magnet, et håndtag og en polsko. For at opnå den angivne løfteevne er det vigtigt, at polsko og arbejdsemnets kontaktflade er godt rene. Ofte er det blot snavs eller ujævnheder på polskoen som gør, at magneten mister løftekraft.
  

POWERTEX permanente løftemagnet - stor styrke til en god pris

Vi tilbyder en løftemagnet i vores eget brand – det er vores POWERTEX permanente løftemagnet type PLM. Den er fremstillet i et robust stålkabinet, med et slid- og korrosionsbestandigt forkromet løfteøje. Disse løftemagneter er meget stærke, og de er prøvebelastet med 3,5 x WLL og efterset før de forlader fabrikken. De fås med kapaciteter fra 0,1 tons op til 2 tons. De er forsynet med kraftige højkvalitets Neodynium-permanente magneter, og beregnet til løft af både runde og flade emner. Derudover er de forsynet med en RFID chip, for nem registrering ved eftersyn og service.
 

Sådan fungerer en permanent løftemagnet

Løftemagneter er nemme at betjene. De aktiveres enten ved at sætte håndtaget i en bestemt position, eller for den elektro-permanente løftemagnets vedkommende ved at aktivere elektrisk strøm. Strøm er kun påkrævet for at tænde og slukke for magneten. En permanent løftemagnet må kun aktiveres når den står på et magnetisk emne. Der løftes ved at fastgøre magneten til et løfteredskab i dets løfteøje – det kan være til en kran, en talje eller en kranarm til truck.
   

Anvendelse af permanent løftemagnet

En permanent løftemagnet kan bruges til løft af flade eller runde emner, som er fremstillet af ferromagnetiske materialer i metalindustrien – det kan være emner som værktøj, plader, metalprofilerede sektioner, rør og stænger, i f.eks. værksteder, på byggepladser eller i lagre med halvfabrikata til håndtering af stål emner.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter