Bliv klogere på krantyper

Dansk leverandør af industrikraner

Hos CERTEX Danmark A/S har vi kraner med funktioner og egenskaber der dækker ethvert løftebehov, og vi har kraner til anvendelse inde eller ude. Vi tilbyder traverskraner med kapacitet op til 400 ton med en eller to kranbjælker efter din virksomheds behov og forhold. Vores portal- og halvportalkraner sikrer effektiv håndtering af gods og tunge byrder op til 400 ton, og de er også velegnede til udendørs brug. Hvis dit løftebehov kan dækkes af en mindre kran, har vi et stort udvalg af søjlesvingkraner og vægsvingkraner. Svingkranerne fås med kapacitet op til 63 ton og er populære til hyppige løft af mindre tunge byrder under produktionsprocesser, eller ved enkelte arbejdsstationer.

Det kan også være, at en letløbende kranløsning egner sig bedst til dine løfteopgaver og miljø. Denne krantype fås med kapacitet op til 2 ton og tilbyder en omkostningseffektiv løsning til områder hvor pladsen er begrænset.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

CERTEX-VETTER svingkran
Svingkraner

Søjlesvingkraner i kapacitetsspænd fra 30 kg op til 63 ton og vægsvingkraner i kapacitetsspænd fra 30 kg op til 10 ton. Vi tilbyder standard svingkraner eller special tilpassede løsninger.
›› Læs mere

CERTEX-GH portalkran
Portalkraner

Vores CERTEX-GH portalkraner og halvportalkraner fås med kapacitet op til 400 ton. Kranen kører på gulvniveau og er en praktisk løsning til udendørs brug når tunge emner skal løftes.
›› Læs mere

CERTEX-GH traverskran
Traverskraner

Vores CERTEX-GH traverskraner fås med kapacitet op til 400 ton for 2-skinnet travers og 25 ton for 1-skinnet eller underhængt travers. Kranen kan tilpasses adskillige applikationer.
›› Læs mere

Mobilus kran
Mobile svingkraner

Vores flytbare søjlemonterede svingkran med 360° krøj fås med kapacitet op til 1 ton og kommer i standard eller special udførelse. Denne krantype tilbyder en unik grad af fleksibilitet.
›› Læs mere

CERTEX-NIKO letløbende kran
Letløbende kraner

Vores CERTEX-NIKO letløbende kraner fås med kapacitet op til 2 ton og med traverslængder helt op til 10 meter. Krantypen er velegnet og ofte valgt til steder hvor pladsen er trang.
›› Læs mere

CERTEX-GH vægkørende kran
Vægkørende kraner

Vores CERTEX-GH vægkørende kraner fås med kapacitet op til 25 ton. Dette er en fleksibel og yderst robust kranløsning som kan tilpasses til adskillige typer virksomheders løftebehov.
›› Læs mere


Kraner som løfter din virksomhed

Det er vigtigt, at din nye kran passer til virksomhedens behov og miljø. Med den rigtige krantype effektiviseres driften, og du opnår samtidig et bedre arbejdsmiljø. Som din kranpartner, har CERTEX Danmark A/S fokus på, at den løsning vi tilbyder er effektiv, udnytter rummet optimalt og matcher dit budget. Alle vores kran typer kommer i høj kvalitet og vi sørger naturligvis for fuld dokumentationspakke samt udførlig test og afprøvning, inden den endelige overlevering.

Hvis du leder efter en ny kran eller ønsker at optimere din eksisterende kranløsning, så hører vi gerne fra dig til en uforpligtende snak.

Kontakt os

Hvad skal din kran løfte?

Og hvor skal det løftes hen?

Har du brug for en ny kran?

Så er det eneste du selv skal vide:

  1. Hvad skal du løfte?
  2. Hvor skal du løfte det hen?

Per kan hjælpe dig med resten. Han er nemlig ekspert i at definere den helt rigtige kranløsning for dig og din virksomhed.

Så har du brug for en ny kran? Så kan du regne med Per – og resten af vores kranteam.

Kontakt os


Mere om vores krantyper?

Se eller download brochuren for mere information om CERTEX Danmarks kran typer, tilbehør og service.

Kranbrochure - kraner, tilbehør og service

Download brochure

mail-kontakt  Kontakt vores kranspecialister

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]

Lovpligtigt kranservice

CERTEX Danmark A/S udfører lovpligtigt kraneftersyn på alle krantyper.

Krantaljer

Vi tilbyder selvfølgelig også wire- og kædetaljer til kraner.

CERTEX-GH kraner

Vi har etableret et strategisk samarbejde med GH Cranes som er verdens 3. største producent af travers- og portalkraner.