Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop | © CERTEX Danmark A/S

Pallegafler

Leder du efter en pallegaffel til din kran? Så er du kommet til det rette sted.

Vores pallegafler kan bruges til de fleste krantyper, så du nemt og bekvemt kan løfte og flytte pallegods, isolering, træpakker, murstenspaller etc.

Pallegafler til kraner

Vi har flere typer pallegafler til brug i f.eks. kran, lasbilkran, fabrikskran, tårnkran eller anden løfte/hejsemiddel. Vores typer af pallegafler omfatter bl.a. en stilbar pallegaffel med bøjle der fås i 2- eller 3-tons version med mulighed for ekstra robuste massivgafler i massivt højstyrke stål, en stilbar selvafbalancerende pallegaffel der egner sig særligt til tårnkraner og fabrikskraner og en pallegaffel med forøget frihøjde, som er god til håndtering af isolering og træpakker. Sidstnævnte er fremstillet i højstyrke stål og har en lav egenvægt i forhold til dennes styrke.
 

Når du leder efter en pallegaffel, har du måske brug for:
 

  • At pallegaflen kan håndtere paller på den korte side.
  • At pallegaflen kan håndtere paller på den lange side.
  • At pallegaflen er teleskopisk.
  • At pallegaflen egner sig til områder med begrænset indbygningshøjde.
  • At pallegaflen er selvbalancerende, så gaflerne er vandrette uanset om den er tom eller lastet.
  • At pallegaflen kan håndtere tunge og høje pakker.

Og selvfølgelig at pallegaflen passer til din unikke kranløsning - om det så er en fabrikskran, traverskran, loftskran, letskinne kran eller en helt anden krantype.

Hos CERTEX Danmark A/S har vi en pallegaffel der imødekommer dine behov og ønsker.

 

Kundetilpassede pallegafler
Flere af vores pallegafler kan nemt tilpasses til dine unikke behov. Så har du brug for en anden størrelse eller design end der er at finde i vores sortiment af standard pallegafler, så hjælper vi dig gerne med at designe og konstruere den rette løsning for din virksomhed. Kontakt vores team, så vender vi straks retur på din forespørgsel.


Pallegafler til virksomheder
En pallegaffel kan være et uundværligt løfteværktøj i forbindelse med lager- og produktionsarbejde og mange virksomheder inden for industri, byggeri og transportsektoren bruger en pallegaffel dagligt. Det er derfor slet ikke ligegyldigt hvilken pallegaffel der benyttes, den skal nemlig passe til den type løft som skal foretages – og du kan være sikker på at det rette produkt vil give dig stor værdi og effektivisering i din virksomhed. Hos CERTEX Danmark A/S tilbyder vi pallegafler til kraner. De kommer i høj kvalitet og med tilhørende brugervejledning, mærkning og dokumentation.

 

Sådan fungerer en pallegaffel
Pallegaflen er en smart opfindelse der anvendes således, at gaflen føres ind under pallen, så pallen kan løftes og flyttes eller køres et andet sted hen.

 

Køb din pallegaffel online eller kontakt os
Med et login til vores webshop kan du bestille din nye pallegaffel med det samme. Webshoppen giver dig adgang til dine unikke kundepriser, rabatter og ordrehistorik. Opret dig på webshoppen nu.

Hvis du ikke ønsker at handle online, så er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige salgsteam ved at udfylde en af vores kontaktformularer. Du kan også ringe til os på tlf.: 74 54 14 37.

 

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter