Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Portal kran

Portal kran i aluminium

Aluminiumsportalkraner (også kaldet alu portalkraner) er lette og mobile kraner der er designet til løfteopgaver, hvor det kan være svært at komme til, og hvor fleksibilitet og mobilitet er vigtige faktorer. Kranerne er fremstillet af aluminium, hvilket gør, at de er ret lette at flytte rundt med. De kan tilpasses forskellige løftehøjder og spændvidder, via deres mange indstillingsmuligheder.
 

Sådan ser en aluminiumsportalkran ud

Kranen er opbygget af få elementer, som kan samles og skilles ad på kort tid. Den består af to vertikale støtter, også kaldet ben. De kan være monteret med hjul eller små tværgående ”fødder” nederst. Disse to sæt ben holdes sammen af en vandret bjælke (portalen) øverst. Herpå sidder der en løbekat, hvor du kan fastgøre din hejseanordning (som regel en kædetalje). Via løbekatten kan du flytte din last horisontalt langs med den vandrette bjælke.
 

Hvad kan jeg bruge en alu portalkran til?

En aluminiumsportalkran kan bruges til flytning og løft af gods og materialer i lagerbygninger, værksteder og på byggepladser. De er velegnede til brug ved installation og reparation af maskiner, og ved samling af store eller tunge komponenter i industrier som luftfart osv. hvor andre typer kraner ikke kan benyttes. 
 

Kontakt CERTEX Danmark A/S hvis du har særlige ønsker til en aluminiumsportalkran.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter