Vores viden om løft

Løft sikkert og undgå arbejdsulykker

Vores viden omkring løft er baseret på mange års erfaring sammen med en bred vifte af kvalitetsprodukter, uddannelse, eftersyn, service og support. Vores medarbejdere bliver løbende uddannede for at imødekomme kundernes behov. Vi har også tekniske eksperter, der kan komme med løsninger, når dine løftebehov er unikke. Vores virksomhedskultur kendetegnes af viden om løft. Man kan sige, at det er virksomhedens rygrad og vores fælles ambition, at vores viden skal give en mere sikker løftearbejdsplads med nul ulykker i forbindelse med løft. Vi kalder det The Lifting KnowHow.

Lifting KnowHow er vores stræben efter at mindske antallet af uheld i forbindelse med udførelsen af en løfteopgave. Vi har i flere år leveret innovative løsninger på vores kunders løfteudfordringer, hvilket har givet os en omfattende ekspertise og erfaring.

Vi værdsætter vores ansattes evner og færdigheder og er stolte af at udvikle dem til, at leve op til de højest mulige standarder. Vi benytter vores know-how omkring løft til at give kunden den bedst mulige service og tekniske support. Ligeledes deler vi gerne ud af vores know-how omkring løft hver gang vi bliver kontaktet omkring et nyt løft, uanset om du ønsker rådgivning omkring valg af produkter og udstyr, hjælp til udførelse af selve løftet eller recertificering af dit udstyr. 

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Det betyder Lifting KnowHow

Vi vil gerne være med til at sikre et trygt og sikkert arbejdsmiljø for de mange mennesker der arbejder med løft - både i større og mindre grad. Det er derfor vigtigt for os, at de virksomheder vi arbejder sammen med, kender til og informeres om de fordele eller ulemper der kan være for dem, ved at vælge en type udstyr eller metode frem for en anden.

Vores Lifting KnowHow handler om at:

Ekspertise er fundamental i vores arbejde med at levere skræddersyet løfteudstyr med høj kundeværdi.

Sikkerhed er afgørende for et godt arbejdsmiljø og har altid første prioritet i alle aspekter af de løfteløsninger vi leverer.

Kvalitet er altid i fokus og tilpasset til løftesituationen og opfylder kundernes behov og lokale regler.

Service er vital i vores arbejde med at give kunden værdi - vi påtager os rollen som partner for vores kunder. 

Vi udfører load test i samarbejde med eksterne partnere


Vores artikler om løft

CERTEX Danmarks viden om løft, faldsikring, lastsikring m.v. er baseret på mere end 135 års erfaring, uddannelse og træning.
Denne viden vil vi gerne dele med dig, så vi sammen kan opnå en mere sikker arbejdsplads og en bæredygtig anvendelse af flere produkter.

Artikel
Artikler om stålwire

Hvordan er en stålwire opbygget? Og hvordan vælger jeg stålwire? Få svar på disse om mange flere spørgsmål i vores artikler om stålwire.

›› Gå til artikler

Artikel
Artikler om kæde

Hvordan anvendes et kædesling? Og hvornår bør det egenlig kasseres? Få masser af viden og information i vores artikler om kæde.

›› Gå til artikler

Artikel
Artikler om tekstil løft

Få styr på farverne for tekstile sling og lær om anvendelse af rundsling og båndstropper. Gå på opdagelse i vores artikler om tekstil løft.

›› Gå til artikler

Artikel
Artikler om faldsikring

Hvad er vigtigt at huske når man arbejder i højden? Og hvilke krav og regler er der? Find ud af det i vores artikler om faldsikring.

›› Gå til artikler

Artikel
Artikler om lastsikring

Det er vigtigt at din last er sikret, så der ikke sker ulykker eller lasten beskadiges under transporten. Bliv klogere på emnet her.

›› Gå til artikler

Artikel
Artikler om begreber

Hvad betyder WLL og MBL? Og hvad er du nu lige sikkerhedsfaktor er et udtryk for? Lær om vigtige begreber her.

›› Gå til artikler

Artikel
Artikler om løftekomponenter

Løftekomponenter er en vigtig del af løfte- og rigningsudstyr, og her kan du finde informationer om nogle af de mest benyttede komponenter.

›› Gå til artikler


CERTEX

Anbefalinger til dig der arbejder med løfteudstyr

Vi har produceret en række film med tips og anbefalinger til dig der arbejder med løfteudstyr
Vi ønsker at dele så meget viden som muligt med vores kunder, så vi kan stå sammen om at sikre et arbejdsmiljø, hvor ulykker i forbindelse med løft ikke forekommer.


E-mail  Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at sende os en besked, så hjælper og rådgiver vi gerne.

[hubspot]

Brug og vedligehold af stålwireBrug og vedligehold af stålwire

Download guide

Kassation båndstropper og rundsling
Kassationskriterier for løfteslings

Download plakater

Kassation kædesling og -komponenter
Kassationskriterier for kæde

Download plakat


Vores certifikater

CERTEX Danmark A/S er certificeret i henhold til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Vores serviceydelser

Uanset om du skal have repareret en talje, udført en belastningstest eller noget helt tredje, så er CERTEX Danmark klar til at hjælpe dig!

Om CERTEX Danmark A/S

Hvem er CERTEX Danmark A/S - klik og læs mere!