Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop | © CERTEX Danmark A/S

Wireskiver

Vi tilbyder et bredt udvalg af wireskiver, også kaldet wire hjul eller wirerulle. Wireskiver findes i mange forskellige materialer og modeller, så hvis du ikke finder det du har brug for her, kontakter du os bare, så hjælper vi dig med at finde det rette wirehjul til dit behov.
 
Vores wireskiver fås både med fast monteringsplade, med leddelt monteringsbeslag eller med monteringsbeslag til sidemontering. Wire hjulet med leddelt beslag kan vippes næsten 180°. Vi tilbyder også wireskiver i polyamid. Disse bruges til f.eks. mobilkraner og traverskraner. Fordelen ved en wireskive i polyamid er, at de ikke slider så hårdt på en wire. Vores wireskiver er med almindelig bøsning, men de fås også med kugleleje, kontakt os gerne herom.
   

Anvendelse wireskiver

Wireskiver er beregnet til at styre en stålwire til løfte- eller trækformål, eller til wireafbøjning. Når wireskiver skal anvendes til løft, skal skivens diameter, wirens diameter og wirens bøjningsradius tages i betragtning. Kontakt gerne en fagmand, hvis du er i tvivl om anvendelsen.
   

Når wireskiven skal anvendes til løft (må ikke bruges til løft af personer) skal du sikre dig at fastgørelse og konstruktion har tilstrækkelig bæreevne. Skal wirehjulet fastgøres på en konstruktion af træ, må der ikke anvendes franske skruer. Anvend i stedet gennemgående bolte med skiver.
  

Wireskiver er underlagt reglen om årligt eftersyn, og de må ikke anvendes hvis de har skader, slitage og revner, eller hvis skiven har slør. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakt os.
  

Du kan bestille årligt serviceeftersyn af alt dit løftegrej hos os, vi kommer til dig i fuldt udstyret servicevogn. Alternativt kan du sende dit udstyr ind til os, ring til vores serviceafdeling og få en aftale i stand herom. Du får online adgang til dit udstyrs dokumentation i vores CertMax+ system. .

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter