Løfteløsninger til vindindustrien

Global partner for producenter og operatører indenfor vind og vedvarende energi

CERTEX Renewables division

Vores division indenfor vind og vedvarende energi kalder vi CERTEX Renewables. Denne division består af specialister fra både CERTEX Danmark A/S samt fra vores søsterselskaber rundt om i hele verden. Et stærkt samarbejde der giver os mulighed for at tilbyde og levere vores specialdesignede løfteværktøjer, produkter og serviceydelser til førende operatører og producenter indenfor vind og vedvarende energi i Europa, USA, Australien og Kina.

Hos CERTEX Renewables har vi erfaret, at vores kunder indenfor vedvarende energi er udfordret med nogle af de mest tekniske, komplekse og tunge løfteoperationer, når emner som naceller, vindmøllevinger og andre store komponenter skal håndteres og løftes. Sammen kan vi sikre, at disse opgaver udføres på sikker og effektiv vis ved brug af de rette løfteværktøjer og metoder. Vores team af specialister, ingeniører og serviceteknikere står til rådighed. Kontakt os for mere information.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


CERTEX
Løfteprodukter

Bred vifte af løfteprodukter fra verdens førende producenter, inklusive vores egne produktmærker. Vi tilbyder også leje af udstyr.

CERTEX
Specialfremstillet udstyr

Vi er eksperter i at designe og konstruere tilpassede løfteværktøjer og løsninger. Vi løser selv de sværeste løfteudfordringer.

Ansatte ikon
On-site serviceydelser

Vi tilbyder on-site lovpligtige serviceeftersyn af løfteudstyr, LOLER og PUWER inspektioner samt mange flere ydelser.

Du får certificeret udstyr
Certificeret partner

Vi er en pålidelig partner - vi går ikke på kompromis, når det kommer til kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, sundhed og sikkerhed.


Unikke værktøjer til vindmøllebranchen

Som førende specialist indenfor løfteudstyr til vind- og energisektoren er vi stolte over vores CTX-produktlinje som består af innovative løfteværktøjer som er udviklet og designet af vores danske ingeniør- og innovationsteam. CERTEX Renewables er særligt kendt for CTX-produktet som vi kalder Blade Gripper, der er et unikt universelt løfteværktøj til løft og håndtering af vindmøllevinger.

Også CTX Tandem Tool er et produkt som vi har introduceret i vindmøllebranchen – denne er godkendt tilbehør af Liftket og Kito.

Ud over vores egen produktlinje udvikler vi naturligvis også et hav af specialtilpassede løfteløsninger for vores kunder i branchen.

Find ud af mere


CTX Blade Gripper | © CERTEX Danmark A/S
CTX Tandem Tool | © CERTEX Danmark A/S
CTX Tandem Tool | © CERTEX Danmark A/S

E-mail  Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt vores Renewables team. Send os en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

[hubspot]

CERTEX Renewables brochure
Om CERTEX Renewables

Download brochure

CTX Blade Gripper brochure
Om CTX Blade Gripper

Download brochure

CTX Tandem Tool brochure
Om CTX Tandem Tool

Download brochure


CTX Blade Gripper

Et unikt værktøj udviklet af CERTEX Danmark A/S til løft og håndtering af vindmøllevinger.

CTX Tandem Tool

CTX Tandem Tool er designet til at tilføre flere løftepunkter til en kædetalje.

Load test af løfteudstyr

Vi udfører belastningstests på alverdens udstyr i vores eget testcenter.