Portalkraner op til 400 ton

Portalkraner og halvportalkraner

I modsætning til en traverskran, så har portalkranen ben og kører normalt på gulvniveau. Portalkraner er effektive til udendørs arbejde og kan opnå høje hastigheder og kapacitet. Halvportalkraner er en meget praktisk kranløsning, når der ikke er behov for dækning af hele bredden af hallen/området. Den ene side af kranen kører på forhøjet kørebane, mens kørebanen i den anden side er på jordoverfladen. Portal- og halvportalkraner er velegnede til meget tunge løft og fås helt op til 400 ton.

Overvejer du om en portalkran er den rigtige løsning for din virksomhed? Så står vores erfarne kranteam klar til at hjælpe med råd og vejledning. Når du vælger en af vores kranløsninger, kan du godt sænke skuldrene, vi står nemlig for alt fra opmåling til levering, montering og overlevering til dine kranbrugere. Hvis du ønsker det, står vi også gerne for det årlige lovpligtige kraneftersyn. Vores montører er uddannede via Kranbranchen og de udfører serviceeftersyn på alle krantyper og i hele landet.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

Portalkraner til Storstrømsbro projektet
Portalkraner til Storstrømsbro projektet

Her ses 2 ud af i alt 10 portalkraner som vi har leveret til Storstrømsbroens produktionshaller. Portalkranerne er for håndtering af broelementer i forbindelse med byggeriet af den nye bro.

Se kundecase

Portalkran til CRH ConcretePortalkran til CRH Concrete

Denne portalkran er monteret hos CRH Concrete. Kranen har en kapacitet på 21 ton, spændvidde på 71 meter og 35 meter spænd mellem benene. Portalkranen benyttes til at håndtere betonelementer.

Se kundecase

Kranløsninger til Confac A/SPortalkran til Confac A/S

Vi har leveret og monteret flere kranløsninger til betonvirksomheden Confac A/S. En af dem er denne 25-ton CERTEX-GH portalkran med 12 meters løftehøjde og elektrisk rotation på krog.

Se kundecase

Vores portalkraner leveres i samarbejde med GH Cranes

Vi tilbyder Danmarks stærkeste kranprogram

Specialtilpassede portalkraner

Vores portalkraner og halvportalkraner kan tilpasses til din virksomheds specifikke krav og behov. Der tages i øvrigt højde for, hvor kranen skal anvendes og til hvilket arbejde. Et kendetegn ved portalkranen er mulighed for løft og håndtering af meget tunge emner på effektiv vis.

I videoen kan du se en specialdesignet CERTEX-GH portalkranløsning som vi har lavet til betonvirksomheden Confac A/S i forbindelse med udbygningen af deres fabrik.

Vores samarbejdspartner GH Cranes har mere end 50 års erfaring indenfor design og fremstilling af portalkraner og halvportalkraner og er i dag førende i Europa.
 

Kontakt os


CERTEX
Professionel rådgivning

Vi finder den helt rigtige krantype til dig og din virksomhed

CERTEX
Skræddersyede løsninger

Vi tegner, konstruerer og tilpasser kranløsninger inhouse

CERTEX
Kranmontage

Vores kranmontører installerer og tester din nye kranløsning

Ansatte ikon
Service og inspektion

Med årlig kranservice overholder kranen myndighedernes krav


E-mail  Kontakt vores kranspecialister

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]

Lovpligtigt kranservice

CERTEX Danmark A/S udfører lovpligtigt kraneftersyn på alle krantyper.

Selvkørende portalkraner

CERTEX Danmark tilbyder et stort udvalg af selvkørende portalkraner op til WLL 550 ton.

Søjle- og vægsvingkraner

Står du og mangler en søjle- eller væg- eller marine-svingkran? Så er du kommet til det rette sted.