Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Skraldetaljer

Skraldetaljer kaldes også populært for løftetaljer, og de er vigtige løfteværktøjer for industrier som f.eks. byggeri, landbrug og produktion, da de muliggør sikker og effektiv håndtering af tunge byrder og udstyr.
 

Vælg den rette skraldetalje

Brugen af en skraldetalje gør det muligt at løfte genstande, som ellers ville være for tunge til at flytte manuelt, og den giver dig også mulighed for mere præcis styring af belastningen. Det er vigtigt at vælge den rigtige skraldetalje til jobbet, da skraldetaljer har forskellige kapaciteter, hastigheder og funktioner. Der er også mange sikkerhedsmæssige overvejelser at tage hensyn til, når man bruger skraldetaljer, og det er vigtigt at sikre, at de er korrekt installeret og vedligeholdt.


Her har vi listet nogle af de vigtige ting du bør overveje, når du vælger skraldetalje:
 

  • Belastningskapacitet: vælg en skraldetalje med tilstrækkelig kapacitet, så du er sikker på at taljen kan håndtere den type genstand du skal løfte.
  • Hastighed: Skraldetaljens hastighed vil afspejle sig i effektiviteten af dit arbejde. Overvej hvor høj hastighed jobbet kræver.
  • Miljø: Hvor skal skraldetaljen bruges?  Inde, ude, måske i et hårdt eller fugtigt miljø? Sørg for at den skraldetalje du vælger passer til miljøet.

Hos CERTEX Danmark A/S tilbyder vi skraldetaljer eller løftetaljer i flere mærker, blandt andre vores eget POWERTEX mærke og Elephant. Begge giver dig produkter i høj kvalitet, pålidelig drift og lang holdbarhed. Vores skraldetaljer fås som standard med løftehøjde fra 1,5-3 meter, og andre løftehøjder på forespørgsel
 

Løftetaljer til løft og træk

Alle vores skraldetaljer kan anvendes både til løft og træk. Disse træk-løft skraldetaljer tilbyder en høj grad af alsidighed, da de kan bruges til mange forskellige typer opgaver. Du får dermed de bedste forudsætninger for at foretage løft og træk med et og samme produkt.
 

Undgå overbelastning med overlastsikring

En skraldetalje med overlastsikring er en talje som er udstyret med en overlastsikringsenhed der stopper løftet, når den maksimale belastningsgrænse er nået. Funktionen beskytter både dig som bruger af skraldetaljen og selve taljen mod skader, hvis der forsøges at løfte for tungt et emne.
 

Mini skraldetalje

Har du hørt om vores mini skraldetalje? Denne skraldetalje er ekstrem lille og let og den vejer faktisk kun 50% sammenlignet med lignende standard skraldetaljer. Taljen er designet og fremstillet med aluminiumskabinet og er et nyere produkt i vores POWERTEX produktlinje.
 

Lej en skraldetalje

Hvis du kun har behov for at have en skraldetalje til rådighed over en kortere periode, kan det måske bedre betale sig for dig at leje den. Vi udlejer løftetaljer med WLL fra 800 kg op til 9 tons. Kontakt vores udlejningsafdeling, eller se vores udlejningskatalog.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter