Løfteåg

Vores sortiment af løfteåg dækker standard- og specialfremstillede åg, som vi selv designer, i både faste og justerbare versioner, spredeåg, vakuum løfteåg og coilkroge.
 

Løfteåg til kran

CERTEX Danmark A/S tilbyder et stort udvalg af kran løfteåg som du kan købe eller leje til din løfteopgave. Det afhænger helt af dit behov og om åget skal bruges en enkelt gang eller gentagne gange. Vores løfteåg kan bruges sammen med blandt andet kraner – som lastfordeler og bindeled til byrden.
 

Hvad er et løfteåg?

Et løfteåg fordeler vægten af byrden som skal løftes – og bruges dermed til at etablere balance under et løft. Det er et løfteudstyr der kan monteres på diverse løfteanordninger som f.eks. mellem krankrogen og byrden. Der findes mange forskellige former for løfteåg og vi tilbyder en bred vifte af standardmodeller:

Vi oplever også ofte, at vores kunder har et unikt behov og ønsker at vi designer et skræddersyet løfteåg med de funktioner som ønskes. Vi har en stor ingeniørafdeling med mange års erfaring i at designe og konstruere specialåg.

Løfteåg bruges i forbindelse med alle typer last – både lette og meget tunge løft. Derfor benyttes løfteåg også af adskillige virksomheder i mange industrier som byggeri, industri, vind, transport etc. Dette kunne f.eks. være til løft af vindmølle komponenter (naceller, vinger mv.) eller i forbindelse med en load test, hvor en prøvelast skal fordeles jævnt. Løfteåg bruges også i lystbådehavne til bådløft – dette kunne f.eks. være et helikopteråg.
 

Typer af løfteåg

Som før nævnt, findes der mange typer og former for løfteåg og valg af åg afhænger selvfølgelig af hvilket løft der skal foretages. Faste løfteåg benyttes ofte til ensartede byrder med ca. samme vægt og størrelse hvor i mod de justerbare løfteåg og spredeåg tilbyder større fleksibilitet, da justerbare løfteåg ofte tilbyder mulighed for justerbare nedhængspunkter og de modulopbyggede spredeåg kan konfigureres efter ønske i en sammensætning af udskiftelige stivere, endesamlinger og nedhængspunkter. Dette betyder, kort fortalt, at længden på det modulopbyggede åg kan justeres specifikt til hver løfteopgave. Skal du løfte store besværlige byrder som f.eks. glatte og lufttætte plader i stål, glasfiber eller aluminium, så leder du måske efter et vakuumåg. Med et vakuum løfteåg vil du let og sikkert håndtere byrder, der normalt ville være udfordrende at løfte og flytte på.

En anden særlig type løfteåg – mekaniske løftetænger - benyttes for betonrør, betonløft og til løft og håndtering af kantsten og fliser.  Vores standardsortiment tilbyder kapaciteter op til 1,6 ton, hvilket dækker de fleste løftebehov for området.

Der er mange typer løfteåg og anvendelsesmulighederne er mange. Hvis du har brug for hjælp til at finde frem til det bedste løfteåg til din løfteopgave, så hjælper vi dig gerne.
 

Leje af løfteåg

Skal du bruge et løfteåg til en enkelt løfteopgave eller projekt? Så kan det give mening at leje løfteåget i stedet for at købe det. CERTEX Danmark A/S har mange løfteåg på lager i vores udlejningsafdeling og du kan leje dem til fornuftige priser. På den måde slipper du for den efterfølgende opbevaring, vedligehold, eftersyn mv.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter