Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop | © CERTEX Danmark A/S

Flytbare davit kraner

Små bærbare davit kraner fra Thern

Har du ofte brug for at løfte emner på svært tilgængelige steder, eller bare på forskellige steder hvor der ikke umiddelbart kan installeres andre former for løfteudstyr? Så kan en bærbar davit kran være en god løsning for dig. 
 

Hvad er en davit kran?

En davit kran fra Thern er en mindre bærbar kran, som nemt kan samles og skilles ad lige der hvor du har brug for at løfte, helt uden brug af værktøj. Davit’erne har alle quick-release stifter, som sikrer hurtig demontering. Og de flytbare davit kraner kan pakkes væk når du ikke har brug for dem, da de fylder minimalt når de er skilt ad.
Alle vores modeller kan rotere 360 grader via et bøsningsleje i basen, og de har justérbare bomme, som kan justeres så du får et stort spænd af højde- og rækkeviddekombinationer. Nogle af dem har udskud, så du får endnu større rækkevidde.
Den største af modellerne kan løfte op til 907 kg, og den tungeste delkomponent vejer kun 34 kg. Hvis du har behov for at løfte byrder der er tungere end de 907 kg kan løsningen være vores flytbare svingkran MOBILUS MOB. Den har de samme fordele med 360 graders rotation, den kan flyttes rundt, men er dog ikke bærbar.
Vores davit kraner kommer som standard med piedestal base, wire og spil (håndspil eller elspil), men vi sælger også andre baser (separat). Med forskellige baser for din kran, kan du få glæde af den ved flere arbejdsstationer i din virksomhed, idet du blot flytter kranen fra base til base.
 

Hvor kan jeg bruge min davit kran?

En bærbar davit kraner kan både bruges ude og inde, da de fås med fem forskellige korrosionsbestandige overfladebehandlinger: pulverlakering (type 5PT10), galvaniseret (type 5PT10G), rustfrit 304 (S) og 316 (S316) og tre lag epoxy. Du finder derfor davit kraner i næsten alle brancher, som ved for eksempel rensningsanlæg, på havne, i byggebranchen, i fremstillingsindustrien, og mange flere steder.
 

Fordele ved en flytbar kran

Der er mange fordele ved at eje en flytbar kran:

  • Den er nem at flytte fra én base til en anden
  • Der fås forskellige baser
  • Letvægts konstruktion gør transport endnu lettere
  • Den er økonomisk
  • Let at opbevare når den ikke er i brug
  • Mange justeringsmuligheder
  • Monteres og demonteres uden brug af værktøj

Er du i tvivl om hvilken davit kran du skal have? Kontakt os gerne for hjælp til at finde den rigtige til dit behov.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter