Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

VEROPE AG - leverer kvalitet

For at sikre den bedst mulige service og adgang til verope's special stålwire, er verope repræsenteret over hele kloden..

verope AG er et joint venture-selskab mellem Pierre Verreet, leder og grundlægger af verope, og Kiswire Ltd. fra Sydkorea. Ved at bruge veropes ekstraordinære ekspertise på markedet for specielle stålwirer og Kiswire Ltd.'s lange erfaring med effektiv produktion, er verope en partner, du kan stole på.

Deres koncept er at levere specialwirer af høj kvalitet til en overkommelig pris til industrier som minedrift, byggeri og tung industri samt offshore- og havneapplikationer til verdensmarkedet. Kernen i veropes servicestrategi bygger på pålidelighed og konsekvent innovation med en global rækkevidde. Dette opnås ved at fokusere på det mest værdifulde aktiv i enhver virksomhed – dens medarbejdere og partnere over hele kloden. Sammen udgør vi et team af pålidelighed. Dette stadigt voksende verope-team er din pålidelige partner med rådgivning og hjælp til at finde den bedste og mest konkurrencedygtige wirekonstruktion til din applikation.

Til smøring af din verope stålwire tilbyder vi verolube S® Spray.

Kontakt os for råd og vejledning til køb at den bedst egnede kran wire til dit behov. 

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter