Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Kortleddet kæde

Har du brug for kortleddet kæde, finder du et godt udvalg hos CERTEX Danmark A/S. Vi forhandler både kortleddede kæder til løft, samt kortleddede kæder som ikke er godkendt til løft – dit valg afhænger af hvilken funktion din kæde skal bruges til.
 

Sådan ser en kortleddet kæde ud

I kortleddede kæder er leddene relativt korte i forhold til leddenes bredde. Derved opnås der større fleksibilitet og holdbarhed. Denne type kæde er stærke og kan modstå høj belastning, og de er velegnede til at tåle at blive brugt i hårdt vejr og korrosive miljøer.
 

Hvad skal jeg overveje før valg af kortleddet kæde?

Før du vælger kædetype, er det vigtigt at overveje faktorer som den nødvendige styrke, arbejdsbelastningsgrænse, korrosionsbestandighed og den specifikke anvendelse. Sørg altid for at vælge en kædetype, som er designet og testet til den type belastning og miljø den vil blive udsat for.
 

Kortleddet kæde til løft

De kortleddede kæder der er godkendt til løft fås i både klasse 10 og klasse 8. De er fremstillet til at modstå betydelig belastning, og de anvendes til mange forskellige formål, som i f.eks. kædesling, til løfteopgaver og til sikring af last. I klasse 10 tilbyder vi vores egen POWERTEX kortleddede kæde type PSL. Den kommer med en overflade der er pulverlakeret blå, og hver kædelængde er mærket for hurtig og positiv identifikation. Denne kæde egner sig godt til krævende anvendelser. Du kan læse mere om fordelene ved kæde og kædekomponenter i klasse 10 i vores artikel ”Fordele ved klasse 10
 

Kortleddet kæde DIN 766A, ikke godkendt til løft

Når en kæde ikke er egnet til løft, kan det skyldes, at den ikke opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder eller ikke har den nødvendige styrke og holdbarhed. Denne type kæde egner sig til mange andre formål, som f.eks. til afspærring eller afmærkning af et område, de kan bruges til fastgørelse af udstyr, eller i maskiner hvor der ikke kræves løftekapacitet, men hvor bevægelse eller kraftoverføring er nødvendig. Kæderne kan også anvendes på køretøjers dæk for at forbedre trækkraft i sne eller is.

Er du i tvivl om hvilken kæde du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter