Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Lufttaljer

En lufttalje, også kendt som en pneumatisk talje, er en type løfteudstyr, der bruger lufttryk til at løfte og sænke byrder. Den fungerer ved hjælp af komprimeret luft, der som regel kommer fra en kompressor. Den komprimerede luft forsyner taljen med det nødvendige tryk og volumen. Når trykluften aktiveres, skaber den bevægelse i lufttaljens motor eller cylinder. Dette får løftekrogen eller andet løfteudstyr til at bevæge sig opad.
 

Fordele ved lufttaljer

Fordelen ved en lufttalje er, at den yder en sikker og effektiv måde at håndtere store byrder på, især i industrier, hvor tunge materialer skal løftes regelmæssigt.

Lufttaljen giver operatøren en høj grad af præcision og kontrol over løfteprocessen. Løftehastighed og retning kan justeres meget nøjagtigt.

Lufttaljer er sikre i brug, da de er mindre tilbøjelige til at udgøre en risiko for overbelastning og uforudsigelige bevægelser. De har også indbyggede sikkerhedsforanstaltninger, der kan forhindre ulykker.

Let vedligeholdelse – denne type talje kræver generelt mindre vedligeholdelse end andre typer løfteudstyr, da de har færre bevægelige dele der kan slides, og de behøver ikke smøring som kæder eller kabler.
 

Hvor bruger man lufttaljer

Lufttaljer er velegnede til brug i produktionsværksteder, lagerhuse, byggepladser, skibsindustrien, offshore, bilindustrien samt i stålindustrien, samt til materialehåndtering.
 

Købe eller leje en lufttalje

Vi har et bredt udvalg af Red Rooster lufttaljer i vores sortiment. Ønsker du ikke at købe, kan du leje hos os. Vi udlejer forskellige modeller af pneumatiske taljer, se vores udlejningsbrochure, eller kontakt vores udlejningsafdeling.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter