Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Løftebeslag

Det er vigtigt at vælge det korrekte løftebeslag til den opgave der skal udføres. Vi tilbyder kun kvalitets løftebeslag fra kendte leverandører.

Løftebeslag er en type rigningsudstyr som monteres på et emne med henblik på at kunne løfte eller flytte emnet på en nem måde. De er er beregnet til at fastgøre løfteudstyr som løftesling eller tov i, og derpå løfte emnet med enten med kran, løftetalje eller anden løfteredskab. Løftebeslag monteres enten ved iskruning eller påsvejsning.
 

Svejsbare løftebeslag

Svejsbare løftebeslag er enkle i opbygningen, de består af en ring (løftering) og en svejsedel. De monteres ved at svejse dem fast i emnet der skal løftes. Vær opmærksom på, at løfteringen er fuldt bevægeligt, når svejsningen er udfør, Der fås løftebeslag beregnet til påsvejsning på en kant, samt nogle der er beregnet til at svejse på en flad monteringsflade. Sørg for at alle flader er rene og fri for snavs, rust og andet før arbejdet påbegyndes. Svejsningen skal foretages af en sagkyndig person.
 

Løftebeslag med svirvel

Ønskes der større fleksibilitet under løftet, bør man vælge et løftebeslag med svirvel. De består af en løftering, som er monteret på en roterende svirvelmekanisme med en gevindstang. Svirvlen tillader beslaget at dreje/rotere frit under belastning. Denne type løftebeslag monteres ved at skrue det fast i et gevindskåret hul i emnet der skal løftes. Skru beslaget helt i, så kraven er plan med fladen det er skruet fast i.
 

Eftersyn af løftebeslag

Løftebeslag skal som alt andet løfteudstyr gennemgå et eftersyn udført af en kompetent person minimum en gang om året. Opdages der deformation, korrosion eller anden påvirkning af udstyret, som kan svække dets beskaffenhed, skal det lægges til side med tydelig mærkning om, at det ikke må bruges.

Hvis du er i tvivl om hvilket løftebeslag du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os!

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter