Førende specialist i løfteudstyr og relaterede serviceydelser

Ekspert i løfteløsninger - over og under krankrogen

CERTEX Danmark A/S har gennem mere end 135 års erfaring opbygget en omfattende KnowHow indenfor stålwire, løfteapplikationer og relaterede services. Vi er en sikker og pålidelig partner der leverer til virksomheder indenfor industri, byggeri, havne, offshore, marine, transport og vind. Sammen med vores søsterselskaber har vi adgang til 100+ lokationer og lagre i 19 lande. Vores produkter og serviceydelser dækker alt indenfor løft.

I Danmark har vi fem afdelinger fordelt over hele landet, så vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige service og den hurtigste leveringstid. Vores hovedkontor ligger i Vojens og vores øvrige lokationer findes i Esbjerg, HvidovreNørresundby og Middelfart. Afdelingen i Middelfart, der åbnede i august 2021, er et innovationscenter, hvorfra vores ingeniører designer løfteværktøjer og kundetilpassede løsninger. Vi har desuden Danmarks næststørste flåde af servicebiler.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Brancher, produkter og serviceydelser

Over hele verden arbejder mennesker med opgaver, hvor deres liv afhænger af sikkert løfteudstyr. CERTEX Danmark A/S er din totalleverandør og vi har sat standarden for produktkvalitet, sikkerhed ved løfteopgaver og kundeservice.
Nedenfor ses et overblik over de brancher vi servicerer, vores produktsortiment samt de serviceydelser vi tilbyder.

En del af noget større

24 virksomheder 100+ lokationer 

Axel Johnson International Lifting Solutions

CERTEX Danmark A/S er en del af Lifting Solutions gruppen ejet af Axel Johnson International. Lifting Solutions er en global aktør inden for løfteudstyr, stålwire, faldsikringsudstyr og relaterede serviceydelser. Gruppen består i dag af 24 virksomheder i 19 lande i Europa med en samlet omsætning på EUR 420 mio.

For at læse mere om virksomhederne i Lifting Solutions, besøg liftingsolutionsgroup.com

Lande ikon
19 lande

lokationer
100+ lokationer

omsætning ikon
€420 mio. i omsætning

Ansatte ikon
1500 ansatte

Find ud af mere

Vores vision, mission og kerneværdier

Vision

At være den foretrukne leverandør af løsninger til løft, og at sætte standarden for en mere bæredygtig fremtid.

Mission

Kundetilfredshed
Vi er betroet af vores kunder for vores knowhow, pålidelighed og kvalitet, som bidrager til sikre, bæredygtige og effektive arbejdsmiljøer over hele verden.

Foretrukne partner
Vores succes afhænger af vores evne til at samarbejde med producenter, der deler vores værdier og passion for innovation.

Global og lokal
Vi forstår vigtigheden af at være tæt på vores kunder og kombinere fordelene ved fleksibelt, lokalt entreprenørskab, med styrken af en international koncern.

Profitabel vækst
Vi sikrer vækst og innovation gennem mennesker med passion i en læringsorganisation, og vi søger aktivt ligesindede virksomheder, der gerne vil være med i vores gruppe.

Kerneværdier

Vores kerneværdier binder os sammen og adskiller os fra andre markedsaktører. De er tydelige i alt hvad vi gør, og de er en vigtig vejledning for alle vores virksomheder og mennesker.

Fremsynet
Vi ser langsigtet og bæredygtigt. 

Får ting til at ske
Vi tager initiativet, driver ting fremad og leverer i forhold til det vi lover.

God at arbejde sammen med
Fordi folk betyder noget; relationer betyder noget; respekt betyder noget.


Vil du vide mere?

Se eller download brochuren for mere information om CERTEX Danmark A/S - din partner og leverandør af løfteudstyr og serviceydelser.

Profilbrochure CERTEX Danmark

Download brochure


mail-kontakt  Hvad kan vi hjælpe dig med?

Send en besked til os, så vender vi retur hurtigst muligt.

[hubspot]