Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Kasteblokke

En kasteblok bruges sammen med stålwire til midlertidige eller permanente løfte- og trækinstallationer. Blokken kan bruges til at omdirigere en wire eller til at øge den belastning, som wirespillet er i stand til at håndtere i lige træk uden blok.
   
En kasteblok består af en eller flere wireskiver i stål, som sidder kapslet inde i et kabinet af metal eller træ. Den har som regel en sjækkel eller en krog monteret øverst. Blokken kan bruges sammen med stålwire eller reb. Kontroller at wirediameteren er dimensioneret i henhold til kasteblokkens specifikationer, og vær sikker på at blokken ikke udsættes for større belastning end den er beregnet til. Disse oplysninger findes på blokkens identifikationsplade. Vores eget mærke i kasteblokke – Powertex PSBS-S2 fås med wirediameter helt op til 32 mm. Der er udstyret med konisk rulleleje i størrelser >4t og bronzeglideleje i størrelser =< 4t, samt smørenipler for nem vedligeholdelse af de bevægelige dele.
  

Sådan monteres wirer i kasteblokke

Wiren monteres i blokken ved at løsne sidepladen, så blokken åbnes helt, og wiren kan placeres over wireskiven. Luk kasteblokken igen og kontroller, at den er lukket korrekt og at låsepin er monteret inden du tager blokken i brug.
  
En kasteblok til wire er underlagt kravet om mindst et årligt eftersyn af en kompetent person, og den skal tages ud af drift hvis der konstateres skader eller deformationer på den. Spørg en fagmand hvis du er det mindste i tvivl.
  
CERTEX Danmark A/S tilbyder eftersyn af løftegrej, og med en serviceaftale med os er du sikker på at eftersynet udføres til tiden. Og uanset om du har en serviceaftale eller ej, er din dokumentation altid til din rådighed i vores CertMax+ system når vi har udført et serviceeftersyn af dit løfteudstyr.
  
Vi tilbyder også andre produkter til brug sammen med stålwire, f-eks. kilewirelåse, wirelåse og kovse, samt en del rustfri wireprodukter.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter