Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Trosser

Fortøjningstrosse, eller bare trosse

er en særlig type reb, der anvendes til fortøjning af større skibe som fragtskibe, krydstogtskibe og tankskibe, når de ligger i havn. Trosser anvendes også ved bugsering af skibe, og i offshore industrien bruges de til fastgørelse af platforme og andre konstruktioner i havet. Fortøjningstrosser er stærke og tykke reb, der er designet således at de kan modstå de kræfter der opstår fra skibets bevægelser og det omkringliggende havmiljø, såsom bølger og strømninger i vandet. De sikrer, at skibet forbliver på det ønskede sted under alle forhold.

Fortøjningstrosser skal ikke forveksles med de tyndere fortøjningsreb, som bruges til fortøjning af mindre skibe og lystbåde. Til dette formål kan du som regel nøjes med rebdiameter på op til 14 mm, mens der til fragtskibe bruges trosser med en diameter på 96 mm eller endda mere. Er det fortøjning til sejlbåde du søger, kontakt os, så hjælper vi gerne. 
 

Søger du fortøjningsled, kan vi tilbyde disse.
  

Fortøjningstrosser – egenskaber og udseende

Vores fortøjningstrosser er fremstillet i 8-slået fletning. De er ekstremt modstandsdygtige overfor slid, og de har en vandoptagelse på 0%. De fås i forskellige standard længder, og alle er forsynet med 2 meter beskyttede bløde øjer, lige til at lægge over pullerten på kajen. Kontakt vores marine og offshore salgspersonale for rådgivning til valg af fortøjningstrosser, vi hjælper gerne, også med andre ønsker end det her viste. Har du for eksempel behov for en trosse med øjer på kun 1,8 meter, eller en fortøjningstrosse med en kerne af stålwire, kan vi også skaffe dette.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter