Taljer

Hvad bruges taljer til

En talje er et løfteredskab som bruges til at løfte, trække eller hejse tunge genstande ved hjælp af en mekanisk, pneumatisk eller elektrisk forstærkning af kraften. Redskabet benævnes også ofte som en løftetalje.

Taljer løfter ved hjælp af kæde eller wire, som aktiveres ved hjælp af enten et manuelt håndtag, manuelt træk i kæden, luft eller elmotor.

Taljer findes i forskellige størrelser, materialer og kapaciteter for at imødekomme specifikke behov, og de kan tilpasses forskellige løfteopgaver. Valg af talje afhænger af faktorer som den maksimale belastning, løftehøjde, miljøbetingelse og den ønskede betjeningstype (håndbetjent, pneumatisk eller elektrisk).
  

Hvor bruger man taljer

Taljer bruges i en bred vifte af industrier og situationer, hvor tunge løft er påkrævet. Nogle af de brancher der typisk bruger taljer, er byggeri, fabrikation, skibsbygning, olie og gas samt rednings- og nødsituationer. Vær opmærksom på at den talje du køber til rednings- og nødsituationer er godkendt til personløft.
  

Købe eller leje af talje

Beslutningen om køb eller leje af en talje afhænger af flere faktorer, herunder din specifikke brugssituation, budget og langsigtede behov. Her er nogle overvejelser der kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning:

Køb af en talje kan bedst betale sig hvis du forventer at bruge taljen hyppigt eller regelmæssigt, eller hvis du har midler til at købe en løftetalje. Det giver dig også fuld kontrol over udstyret, og mulighed for at tilpasse det efter behov.

Leje af en talje kan anbefales hvis du kun har behov for den til et midlertidigt projekt, eller en kortvarig opgave. Du undgår forpligtelserne med at holde udstyret vedlige og opbevaring af det, da disse ting påhviler udlejer, og du reducerer dine driftsomkostninger.

Leje kan også anbefales, hvis du midlertidigt skal løfte meget tunge byrder, som dit standardudstyr ikke kan håndtere. Der kan desuden være budgetbegrænsninger som gør, at leje er den eneste realistiske mulighed for at få adgang til det nødvendige udstyr.
 
Kontakt vores udlejningsafdeling, og få rådgivning om hvilken talje der passer bedst til din påtænkte opgave.
  

POWERTEX taljer - vores eget brand

Vi tilbyder en bred vifte af taljer i vores eget brand som vi kalder POWERTEX. I denne kategori finder du både håndkædetaljer og skraldetaljer med enten stålkabinet eller aluminiumkabinet. Vores POWERTEX wiretalje er også med alu kabinet, og her medfølger der 20 m stålwire med krog.

Du kan leje taljer hos os, vi udlejer flere forskellige typer, blandt andet lufttaljer, skraldetaljer kædetaljer samt elkædetaljer.

Kontakt os for råd og vejledning når du skal købe eller leje en løftetalje hos os.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter