Serviceeftersyn | © CERTEX Danmark A/S

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

Reparation og vedligehold af løfteudstyr


Har du brug for hjælp til at sikre at dit løfteudstyr fungerer optimalt, så det kan holde så længe som muligt, og naturligvis opfylder de gældende love og krav?

CERTEX Danmark A/S tilbyder workshop service, hvilket betyder at vi klarer både service, reparation, vedligehold og eftersyn af dit løfteudstyr, løfteredskaber og faldsikring. Send dit udstyr til os, så udfører vores certificerede personale service og eftersyn, så dit udstyr hurtigt er klar til brug igen. 

Vi tilbyder reparation og vedligehold af: 

  • Kæde- og skraldetaljer
  • Løftestropper og løfteåg
  • Faldsikringsudstyr
  • Kædesling
  • Wirespil
  • Extreema heavy-lift rundsling


Heavy-lift rundsling kan repareres såfremt fibrene i inderposen stadig er intakte. CERTEX Danmark A/S har medarbejdere som er uddannede af Lift-Tex® til at udføre disse reparationer og i videoen kan du se hvordan.

Du kan se flere videoer fra vores workshop ved at besøge vores youtube kanal.

Sikkerhed og løfteudstyr


For os som arbejder med løft er sikkerhed alfa og omega, og det er derfor en vigtig del af vores servicekoncept at sikre, at dine løfteværktøjer er i god stand. Vi yder service og inspektion på en lang række løfteprodukter på stedet eller i vores værksteder i Vojens, Esbjerg, Hvidovre og Nørresundby.

Vi har uddannet personale til service og inspektion i vores servicebiler/værksteder, hvilket bidrager til effektivitet, kontrol, og hurtigere service for dig. Det betyder også, at du har al din dokumentation og mærkning på plads og tilgængelig, så du opfylder kravene fra myndigheder omkring love og standarder.

Med CERTEX Danmark A/S som partner kan du trygt benytte dit eftersete løfteudstyr, velvidende at sikkerheden er i top.
 

mail-kontakt  Kontakt os for service og reparation


Send en forespørgsel på service eller reparation af dit løfteudstyr, så vender vi retur hurtigst muligt.


Tid til nyt løfteudstyr?

Her på siden finder du vores store udvalg af stålwirer, løfteudstyr og faldsikring. 

CertMax+

Efter service og inspektion hos CERTEX Danmark lægges alle produktoplysninger i CertMax+, så du nemt kan holde styr på status for dit løfteudstyr, både i dag og i morgen!