Vi får dit løfteudstyr til at holde længere!

Reparation og vedligehold af løfteudstyr

Har du brug for hjælp til at sikre at dit løfteudstyr fungerer optimalt, så det kan holde så længe som muligt, og naturligvis opfylder de gældende love og krav?

CERTEX Danmark A/S tilbyder workshop service hvilket betyder, at vi klarer både service, reparation, vedligehold og eftersyn af dit løfteudstyr, løfteredskaber og faldsikring. Send dit udstyr til et af vores værksteder, så udfører vores certificerede personale service og eftersyn, så dit udstyr hurtigt er klar til brug igen. Vi sørger selvfølgelig også for, at al din dokumentation og mærkning er på plads og tilgængelig, så du opfylder kravene fra myndigheder omkring love og standarder.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Wireværksted
Riggerværksteder

I vores riggerværksteder produceres wireslings og wirestropper. Vi tilbyder også mange andre stålwire services som f.eks. støbning af tovpære.

Læs mere

Bæredygtig drift - fremstilling af kædesling
Kædeværksteder

Kædeværkstederne producerer kædeslings ud fra dine specifikke ønsker. Her fremstilles også løfteslings til vores egenudviklede løfteværktøjer.

Læs mere​​​​

Taljeeftersyn
Taljeværksteder

I vores taljeværksteder tilbyder vi service og reparation af kædetaljer, wiretaljer, luftspil mv. Vi restaurerer også produkter der trænger til den helt "store tur".

Læs mere

CERTEX Danmarks systue
Systue

I vores systue specialfremstilles tekstile løfteprodukter som løfteslings og surringer. Vi reparerer også Heavy-Lift rundsling, så levetiden forlænges.

Læs mere


Vores serviceværksteder

CERTEX Danmark A/S har værksteder i Vojens, Esbjerg, Hvidovre og Nørresundby, hvor vi klarer in-house produktion, service og reparation af løfteudstyr fra hele landet. Vi har desuden flere testcentre, hvor vi kan belastningsteste udstyr, hvor dette er påkrævet.

Vi tilbyder også service og inspektion på stedet, hvilket klares af vores mobile serviceteam

Vi tilbyder in-house reparation og vedligehold af:

  • Kæde- og skraldetaljer
  • Løftestropper
  • Løfteåg
  • Faldsikringsudstyr
  • Kædesling
  • Wirespil
  • Extreema® heavy-lift rundsling

Reparation af kædetaljer i vores kædeværksted i Vojens


E-mail  Book service / reparation

Kontakt os for at booke service eller reparation af dit løfteudstyr.

[hubspot]

Spørgsmål om workshop service

CERTEX Danmark A/S har værksteder i Vojens, Esbjerg, Hvidovre samt Nørresundby, hvor vi kan udføre reparationer. Nogle reparationer og eftersyn kræver dog specialudstyr, som måske kun forefindes i ét af værkstederne. Derfor er det vigtigt dit udstyr kommer til det rette servicecenter. Det sørger vi for ved at du kontakter vores servicekoordinator, som vil fortælle dig hvor du skal sende dit udstyr hen. Servicekoordinatoren opretter samtidig en rapport på dit udstyr, så medarbejderne i servicecenteret ved hvad der skal ske med udstyret, når de modtager det.

Det kan det i de tilfælde hvor du enten kun har en mindre mængde udstyr som skal efterses, eller selv har mulighed for at bringe udstyret ind til os. Du sparer derved fragt og kørselstimepris til en servicevogn.

Dit udstyr skal efterses minimum én gang årligt af en sagkyndig person, og hvis udstyret igen kan godkendes til brug af en af vores kran- og løftegrejsteknikere, sørger teknikeren for at mærke udstyret som godkendt og give dig den nødvendige dokumentation.

Når du får dit løfteudstyr efterset af os, får du automatisk gratis online adgang til CertMax+ via vores hjemmeside. CertMax+ er stedet hvor vi lagrer servicerapporter og produktcertifikater. Du får dit login i en e-mail fra vores serviceafdeling, når vi har udført det første serviceeftersyn for dig.

Ja det er de. Du kan til enhver tid printe eller downloade dine rapporter.

Vil du vide mere?

Se eller download brochuren for mere information om serviceeftersyn af kraner og løfteudstyr.

Brochure Serviceeftersyn af kraner og løfteudstyr

Download brochure


Tid til nyt løfteudstyr?

Her på siden finder du vores store udvalg af stålwirer, løfteudstyr og faldsikring. 

Serviceeftersyn på løftegrej

CERTEX Danmark A/S udfører løbende lovpligtigt serviceeftersyn på løfteudstyr, faldsikringsudstyr og kraner

CertMax+

Efter service og inspektion hos CERTEX Danmark A/S lægges alle produktoplysninger ind i CertMax+, så du nemt kan holde styr på status for dit løfteudstyr, både i dag og i morgen!