Vi får dit løfteudstyr til at holde længere!

Reparation og vedligehold af løfteudstyr

Har du brug for hjælp til at sikre at dit løfteudstyr fungerer optimalt, så det kan holde så længe som muligt, og naturligvis opfylder de gældende love og krav?

CERTEX Danmark A/S tilbyder workshop service, hvilket betyder at vi klarer både service, reparation, vedligehold og eftersyn af dit løfteudstyr, løfteredskaber og faldsikring. Send dit udstyr til et af vores værksteder, så udfører vores certificerede personale service og eftersyn, så dit udstyr hurtigt er klar til brug igen. Vi sørger selvfølgelig også for at al din dokumentation og mærkning er på plads og tilgængelig, så du opfylder kravene fra myndigheder omkring love og standarder.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Vores service værksteder

CERTEX Danmark A/S har værksteder i Vojens, Esbjerg, Hvidovre og Nørresundby, hvor vi klarer in-house service og reparation af løfteudstyr fra hele landet. Vi har desuden flere testcentre, hvor vi kan belastningsteste udstyr, hvor dette er påkrævet.

Vi tilbyder også service og inspektion på stedet, hvilket klares af vores mobile serviceteam

Vi tilbyder in-house reparation og vedligehold af:

  • Kæde- og skraldetaljer
  • Løftestropper
  • Løfteåg
  • Faldsikringsudstyr
  • Kædesling
  • Wirespil
  • Extreema® heavy-lift rundsling

Løfteprodukter


Reparation af rundsling

Vi har stor erfaring med reparation af løfteudstyr, herunder også store rundsling.

Heavy-lift rundsling som er beskadiget med indstik eller snitskader kan i mange tilfælde godt repareres, det kræver blot at fibrene i inderposen stadig er intakte.

CERTEX Danmark A/S har medarbejdere som er uddannede af Lift-Tex® til at udføre disse reparationer, som gør at rundslinget kan godkendes til brug igen i stedet for blot at blive kasseret.

Hvis du vil vide mere om mulighederne for reparation af heavy-lift rundsling, er du velkommen til at kontakte os.


DNV godkendte wireslings

CERTEX Danmark A/S er certificeret og godkendt til at fremstille DNV 2.7-1 wireslings.

I videon får du et lille indblik i hvordan disse fremstilles i vores wire værksted i Esbjerg. Vi kan fremstille alle typer wireslings: 1-, 2-, 3- og 4-parts wireslings både med og uden forfang.

Har du brug for DNV godkendte wireslings, så er du velkommen til at kontakte os.


mail-kontakt  Book service / reparation

Kontakt os for at booke service eller reparation af dit løfteudstyr.

[hubspot]

Ofte stillede spørgsmål om workshop service

CERTEX Danmark A/S har værksteder i Vojens, Esbjerg, Hvidovre samt Nørresundby, hvor vi kan udføre reparationer. Nogle reparationer og eftersyn kræver dog specialudstyr, som måske kun forefindes i ét af værkstederne. Derfor er det vigtigt dit udstyr kommer til det rette servicecenter. Det sørger vi for ved at du kontakter vores servicekoordinator, som vil fortælle dig hvor du skal sende dit udstyr hen. Servicekoordinatoren opretter samtidig en rapport på dit udstyr, så medarbejderne i servicecenteret ved hvad der skal ske med udstyret, når de modtager det.

Det kan det i de tilfælde hvor du enten kun har en mindre mængde udstyr som skal efterses, eller selv har mulighed for at bringe udstyret ind til os. Du sparer derved fragt og kørselstimepris til en servicevogn.

Dit udstyr skal efterses minimum én gang årligt af en kompetent person, og hvis udstyret igen kan godkendes til brug af en af vores kran- og løftegrejsteknikere, sørger teknikeren for at mærke udstyret som godkendt og give dig den nødvendige dokumentation.

Når du får dit løfteudstyr efterset af os, får du automatisk gratis online adgang til CertMax+ via vores hjemmeside. CertMax+ er stedet hvor vi lagrer servicerapporter og produktcertifikater. Du får dit login i en e-mail fra vores serviceafdeling, når vi har udført det første serviceeftersyn for dig.

Ja det er de. Du kan til enhver tid printe eller downloade dine rapporter.

Vil du vide mere?

Se eller download brochuren for mere information om serviceeftersyn af kraner og løfteudstyr.
Serviceeftersyn

Download brochure


Tid til nyt løfteudstyr?

Her på siden finder du vores store udvalg af stålwirer, løfteudstyr og faldsikring. 

CertMax+

Efter service og inspektion hos CERTEX Danmark lægges alle produktoplysninger i CertMax+, så du nemt kan holde styr på status for dit løfteudstyr, både i dag og i morgen!