Workshop service | © CERTEX Danmark A/S

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

Reparation og vedligehold af løfteudstyr


Har du brug for hjælp til at sikre at dit løfteudstyr fungerer optimalt, så det kan holde så længe som muligt, og naturligvis opfylder de gældende love og krav?

CERTEX Danmark A/S tilbyder workshop service, hvilket betyder at vi klarer både service, reparation, vedligehold og eftersyn af dit løfteudstyr, løfteredskaber og faldsikring. Send dit udstyr til os, så udfører vores certificerede personale service og eftersyn, så dit udstyr hurtigt er klar til brug igen. Vi sørger selvfølgelig også for at al din dokumentation og mærkning på plads og tilgængelig, så du opfylder kravene fra myndigheder omkring love og standarder.


Vi tilbyder reparation og vedligehold af:
  • Kæde- og skraldetaljer
  • Løftestropper og løfteåg
  • Faldsikringsudstyr
  • Kædesling
  • Wirespil
  • Extreema heavy-lift rundsling
     

DNV godkendte wireslings fremstilles


Vi er certificeret og godkendt til at fremstille DNV 2.7-1 wireslings. I videon får du et lille indblik i hvordan disse fremstilles i vores wire værksted. Vi kan fremstille alle typer wireslings: 1-, 2-, 3- og 4-grenede wireslings både med og uden forfang. 

Stort rundsling repareres


Heavy-lift rundsling kan repareres såfremt fibrene i inderposen stadig er intakte. CERTEX Danmark A/S har medarbejdere som er uddannede af Lift-Tex® til at udføre disse reparationer og i videoen kan du se hvordan.


mail-kontakt  Book eftersyn / reparation

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur hurtigst muligt.

[hubspot]

Tid til nyt løfteudstyr?

Her på siden finder du vores store udvalg af stålwirer, løfteudstyr og faldsikring. 

CertMax+

Efter service og inspektion hos CERTEX Danmark lægges alle produktoplysninger i CertMax+, så du nemt kan holde styr på status for dit løfteudstyr, både i dag og i morgen!