Vi efterser også løfteudstyr i vores værksteder. | © CERTEX Danmark A/S

Reparation og vedligehold af løfteudstyr

Har du brug for hjælp til at sikre at dit løfteudstyr fungerer optimal, så det kan holde så længe som muligt, og naturligvis opfylder de gældende love og krav?

CERTEX Danmark tilbyder workshop service, hvilket betyder at vi klarer både service, reparation, vedligehold og eftersyn af dit løfteudstyr, løfteredskaber og faldsikring. Send dit udstyr til os, så udfører vores certificerede personale service og eftersyn, så dit udstyr hurtigt er klar til brug igen.
 

Vi tilbyder reparation og vedligehold af: 

  • Kæde- og skraldetaljer
  • Løftestropper og løfteåg
  • Faldsikringsudstyr
  • Kædesling
  • Wirespil
  • Extreema heavy-lift rundsling
     

Vedligeholdelsesservice:

Sikkerhed og løfteudstyr

For os som arbejder med løft er sikkerhed alfa og omega, og det er derfor en vigtig del af vores servicekoncept at sikre, at dine løfteværktøjer er i god stand. Vi yder service og inspektion på en lang række løfteprodukter på stedet eller i vores værksteder i Vojens, Esbjerg, Hvidovre og Nørresundby.

Vi har uddannet personale til service og inspektion i vores servicebiler/værksteder, hvilket bidrager til effektivitet, kontrol, og hurtigere service for dig. Det betyder også, at du har al din dokumentation og mærkning på plads og tilgængelig, så du opfylder kravene fra myndigheder omkring love og standarder.

Med CERTEX Danmark A/S som partner kan du trygt benytte dit eftersete løfteudstyr, velvidende at sikkerheden er i top.
 


Bestil service

Du kan naturligvis også bestille service og eftersyn af dit udstyr, så kommer vi til dig 

CertMax+

Efter service og inspektion hos CERTEX lægges alle produktoplysninger i CertMax+, så du nemt kan holde styr på status for dit løfteudstyr, både i dag og i morgen!

Tid til nyt løfteudstyr?

Her på siden finder du vores store udvalg af stålwirer, løfteudstyr og faldsikring.