Sammen finder vi den helt rigtige kranløsning til dig

Professionelle kranløsninger til alle behov

Du kender måske allerede CERTEX Danmark A/S og bruger vores løfteudstyr i dagligdagen. Den omfattende Lifting KnowHow vi har indenfor løfteudstyr, bruger vi også, når vi designer og fremstiller kranløsninger til vores kunder. Du vil drage fordel af vores tekniske viden og ikke mindst vores erfaring med at løse komplekse og vanskelige opgaver på en meget enkel og logisk måde. Vi samarbejder med nøje udvalgte og kompetente producenter, hvilket sikrer dig en færdig kranløsning af høj kvalitet og med levering til tiden.

CERTEX Danmark A/S er medlem af Kranbranchen, som er branche foreningen for danske kranfabrikanter og virksomheder, der rådgiver omkring løftetilbehør. Vores montører er uddannede og har bestået Kranbranchens certificeringskursus.

Her på vores hjemmeside kan du finde informationer om vores kranløsninger, kranservice samt om de forskellige krantyper såsom svingkraner og portalkraner. Du er også velkommen til at kontakte en af vores kranspecialister for at høre nærmere om et bestemt produkt eller ydelse.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Dine svære udfordringer = vores enkle løsninger

Professionel rådgivning
Hos CERTEX Danmark A/S rådgiver og hjælper vi dig med at finde frem til den helt rigtige kranløsning for din virksomhed, uanset om det er en standard- eller specialløsning.

Skræddersyede løsninger
Fra idé til færdigt produkt! I vores in-house Solution Center har vi mere end 35 års erfaring med at tegne, konstruere og montere kundetilpassede kranløsninger.

Service og inspektion
Med en serviceaftale er du sikker på at din kran bliver rettidigt efterset. Vi henvender os hvert år, når tiden er inde, så din kran altid opfylder myndighedernes krav.


Find ud af mere om vores kranløsninger

Se eller download brochuren for mere information om CERTEX Danmarks kranløsninger, tilbehør og service.

Kranbrochure - kraner, tilbehør og service

Download brochure


mail-kontakt  Kontakt vores kranspecialister

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]