Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop | © CERTEX Danmark A/S

Wireklemmer

Hvad er en wireklemme

Wireklemmer, wire klemmer eller wirelåse er en type beslag, der bruges til at fastgøre og sikre stålwire. En wireklemme kan være udformet med en bøjle og en ”saddel”, som spændes sammen om wiren med skruer. Det kan være to halvparter, som passer ind i hinanden og med en rille midt i til wiren, som spændes sammen om en stålwire med skruer. Det kan være to plader, som spændes sammen om wiren og endelig kan det være en oval talurit lås som presses rundt om wiren med et presseværktøj eller en pressemaskine. Wireklemmer kan også bruges ved splejsning eller sammenkobling af to stålwirer. Vær altid opmærksom på leverandørens anbefalinger til sikker brug af produktet, det kan være afstand mellem klemmerne, antal klemmer, hvilke wiretyper er produktet egnet til osv. du skal være opmærksom på.

Wireklemmer er ofte fremstillet i enten galvaniseret eller rustfrit stål, så de kan modstå korrosion og holde længe.
 

Hvor bruger man wireklemmer

Wireklemmer anvendes ofte i applikationer som sejlads, byggeri, industri, hejseværker og lignende steder.
 

Hvad bruges wireklemmer til

Formålet med anvendelse af wireklemmer er at holde en stålwire sammen, enten når man danner et øje for enden af wiren i f.eks. en wirestrop (enten et blødt øje eller et øje med kovs), eller ved splejsning / sammenkobling af to stålkabler. Husk at vælge den korrekte wireklemme til formålet. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at spørge om råd hos os.
 

Hvilken type wire klemme skal jeg bruge

Det er vigtigt at bruge den rigtige wireklemme til det ønskede formål. For det første skal den passe til kablets diameter. Undersøg de specifikke dimensioner og anbefalinger for den pågældende wireklemme for at sikre, at den passer korrekt.

Belastningskapacitet: kontroller den angivne maksimale belastningskapacitet for wireklemmen for at sikre, at den er egnet til din påtænkte anvendelse. Den skal kunne håndtere den forventede belastning.

Materiale: Overvej at vælge et produkt i rustfrit stål eller galvaniseret står for at sikre holdbarhed og modstandsdygtighed over for korrosion.

Kvalitet: Vælg wireklemmer fra pålidelige producenter/leverandører for at sikre, at de er af høj kvalitet og opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder.
 

POWERTEX wirelås

Vi tilbyder wirelåse/wireklemmer i vores eget brand, de hedder POWERTEX PWRG. De er i enten sænksmedet eller støbt stål afhængig af størrelse, og overfladen er galvaniseret. De fås til wire diameter fra 3 mm og op til 35 mm, og de er godkendt til løft, når monteringen udføres i henhold til brugsanvisningen.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter