Kraner til havnemiljøer

Kranløsninger til industri- og lystbådehavne

Havnekraner der løfter opgaven

Når både eller andre tunge emner i og omkring et havnemiljø skal løftes, så kræver dette en særlig indsats og en speciel type kran. Ud over at være robust, skal kranen ofte også tilbyde en vis grad af fleksibilitet og dermed kunne klare andet end selve løftet – f.eks. at dreje eller køre. En havnekran er konstrueret til udendørs brug og egner sig særligt til havnemiljøet hvor den er udsat for vind, saltvand mv.

Hos CERTEX Danmark A/S tilbyder vi standard kraner til havne samt tilpassede løsninger til særlige behov. Står du og mangler en havnekran, så er du velkommen til at kontakte vores specialister til en uforpligtende snak.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Havne svingkraner

Svingkraner til håndtering af både
Når en båd skal løftes op af, eller sænkes ned i vandet, er der tale om et kritisk øjeblik, der kræver stor præcision. Båden må ikke beskadiges under manøvren, som skal være sikker at udføre.

CERTEX Danmark A/S tilbyder både standard og special tilpassede svingkraner, som egner sig specifikt til at løfte og sænke både. Denne typer svingkraner fås i et kapacitetsspænd fra 1 - 100 ton.

Andre havne svingkraner
CERTEX Danmark A/S tilbyder et stort udvalg af søjle- og vægsvingkraner, hvor flere af disse kan tilpasses til havnemiljøer. Svingkranernes kapaciteter spænder fra 30 kg – 63.000 kg.

Flere af kranerne har et kompakt design, velegnet til sikker håndtering af byrder ved mindre arbejdsstationer eller andre steder hvor pladsen er trang, som f.eks. ved havnekajen.

Havne svingkraner


Bærbare davit kraner

Transporteres let mellem arbejdsstationer
Vores bærbare davit kraner er velegnede til et stort udvalg af løfteopgaver. Kranen er nem at bruge og transportere, hvilket gør krantypen ideel til håndtering af mindre emner f.eks. på både eller i havneområdet.

Kranen har en justerbar bom der giver et stort spænd af højde- og rækkevidde kombinationer. Denne mini kran kan desuden rotere 360o. Ud over at være nem at anvende, er kranen også økonomisk overkommelig. Davit kranen kan monteres og demonteres uden brug af værktøj.
 

Kontakt os

Davit kranerSelvkørende marinekraner

Disse kraner er designet og bygget specielt til havne/marine vedligeholdelsesarbejde, og de er modstandsdygtige over for aggressive miljøer. Disse CERTEX-GH portalkraner er i en meget robust konstruktion med en høj grad af standardisering, hvilket gør dem fleksible og lette at tilpasse behovet. Krankomponenterne har høj kvalitet og holdbarhed og passer til mange forskellige applikationer.

Som kunde hos CERTEX Danmark A/S får du professionel rådgivning af vores kranspecialister samt adgang til vores in-house ingeniørteam, såfremt du behøver en tilpasset kranløsning.

  • Portalkraner op til 550 ton
  • Automatisk styringsopretning
  • Hydraulisk distributionssystem til manøvrering
  • Robust styring proportionel med svingradius
  • Lydisoleret motorenhed
  • Radiosender og -modtager
  • Og mange flere unikke funktioner

Selvkørende CERTEX-GH marinekran


E-mail  Kontakt vores kranspecialister

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]

Stort udvalg af svingkraner

Står du og mangler en søjle- eller væg- eller marine-svingkran? Så er du kommet til det rette sted.

Mere om havne- og marinekraner

CERTEX-GH har den marinekran du har brug for. Bredt sortiment af forskellige portalkraner og svingkraner.

Lovpligtigt kranservice

CERTEX Danmark A/S udfører lovpligtigt kraneftersyn på alle krantyper.