Søger du en mini kran?

Så er du kommet til det rette sted!

Til dig der skal bruge en lille kran

Leder du efter en mini kran til værkstedet eller måske en mobil kranløsning som du kan flytte fra arbejdsstation til arbejdsstation? Så er du kommet til det rette sted. Hos CERTEX Danmark A/S leverer og installerer vi alle typer kraner også dem til mindre tunge løfteopgaver. Det er vigtigt at arbejdsmiljøet er godt og ergonomien i orden, derfor skal der i mange tilfælde en kran til at løfte og håndtere emner, også selvom disse er mindre og knap så tunge. Vores svingkraner kan fås med et kapacitetsspænd fra 30 kg til 63 ton og de kan tilpasses til dit inde- eller udendørs miljø. Vores flytbare 100% mobile svingkraner kræver ingen fastgørelse og kan flyttes mellem arbejdsstationer let og hurtigt. Vi tilbyder også davit kraner samt letskinne kraner – også omkostningseffektive kranløsninger i den ”lettere” krankategori. Er du i tvivl om hvilken mini kran der vil egne sig bedst til den type løft og håndtering du arbejder med, så kan vores kranspecialister hjælpe dig med at finde den rette løsning til en fornuftig pris.  

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


100% mobil svingkran

Har du set vores flytbare søjlesvingkraner? Disse lavprofil svingkraner fra VETTER giver dig 100% mobilitet, da de ikke kræver nogen fastgørelse i fundamentet og dermed kan flyttes nemt og hurtigt. Krantypen kan tilpasses i svingarm og søjlehøjde, så den passer til det løft du skal foretage. Kranen fås med kapacitet fra 63 kg til 1000 kg.

Fordele ved svingkranen

 • 100% mobil
 • Nem og hurtig at flytte
 • Op til 360 grader krøj
 • Modulopbygget design
 • Mulighed for individuel justering
   

Se produkter


Se alle vores svingkraner

Stort udvalg af søjlesvingkraner og vægsvingkraner

Davit kranen – en mobil mini kran 

Har du somme tider brug for at kunne løfte emner på ”umulige” arbejdsstationer? Så kan en davit bærbar kran være en god løsning for dig. Den kan monteres/demonteres uden brug af værktøj, og du løfter ved hjælp af enten et manuelt eller et elektrisk spil. Kranen har 360 graders rotation, og den fås med en løftekapacitet på helt op til 907 kg, hvor den tungeste delkomponent vejer maksimum 34 kg.

Fordele ved davit kranen

 • 100% mobil
 • Let at stille op
 • Let at anvende
 • Let at opbevare
 • Økonomisk overskuelig i anskaffelse
   

Kontakt os

Davit kranen – en mobil mini kran E-mail  Kontakt vores kranspecialister

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]

Disse krantyper tilbyder vi

Vi tilbyder kraner med funktioner og egenskaber der dækker ethvert løftebehov for virksomheder.

Vi udfører kranservice

CERTEX Danmark A/S udfører lovpligtigt kraneftersyn på alle krantyper.

Kran til stilladser

Vores CERTEX-NIKO kransystem for stilladser gør det muligt at løfte og flytte tunge genstande gennem en hel stilladsstruktur.