Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Transportruller

Hvis du skal bakse rigtig tunge byrder (op til 40 ton) tilbyder vi disse transportrulle sæt, som er særdeles stærke og robuste i konstruktionen. Transportruller er særligt egnede til brug i industrien, i produktionsområder eller i værksteder hvor der skal flyttes rundt på større eller mindre maskiner eller emner.

Transportruller er ikke egnede til lang tids brug, men kun til kortvarig bugsering af en last. Har du brug for at skulle flytte større emner over længere tid, anbefaler vi andre typer transportredskaber.

Et transportrulle sæt består to separate dele: en styrende del (L), som er forsynet med styrestang med stort bugsér øje, et antal hjul og en drejeskammel med anti-slip gummibelægning, samt en anden del (F) som ”følgevogn” med 2 sæt hjul, justérbar forbindelsesstang samt to løftehåndtag. Med denne kombination af de to dele sammen opnås der en 3-punkts bevægelighed. Hjulene er fremstillet så de både er meget holdbare, og samtidig beskytter det underlag de kører på. Delene kan købes hver for sig eller i sæt med én af hver del.
 

Sådan bruger du transportrullerne

Du skal sikre dig, at der ikke ligger genstande på fladen i det område du skal bugsere i.

Placer byrden på transportrullen/transportrullerne ved hjælp af andre løfteredskaber, f.eks. hydrauliske donkrafte. Du skal altid sikre dig, at lasten står sikkert og stabilt på rullerne – benyt eventuelt flere (ens) ruller, før du påbegynder bugseringen. Du kan enten foretage bugseringen ved at trække anordningen afsted i styrehåndtagets bugsér øje, eller anvende truck eller anden transportredskab til formålet. Vigtigst er, at du foretager trækket i en glidende bevægelse og undgår at gøre det rykvis.

Du er altid velkommen til at søge råd og vejledning hos os, før du skal foretage et særligt løft. Vi har mere end 135 års erfaring hermed, og vi hjælper gerne. Du kan kontakte os på e-mail info@certex.dk eller direkte på telefon 74 54 14 37.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter