Bæredygtighed

Vi sætter standarder for en mere bæredygtig fremtid

Bæredygtig udvikling i vores branche

Hos CERTEX Danmark A/S tror vi på, at bæredygtighed er nøglen til at sikre vores fremtid som virksomhed. Styret af vores kerneværdier i kombination med vores Lifting KnowHow har vi betingelserne for at drive bæredygtig udvikling i vores branche. Bæredygtighed er integreret i vores værdikæde, med fokus på at tilbyde sikre produkter og løsninger for at imødekomme kundernes kvalitetsforventninger og forbedre deres bæredygtighedspræstation.

Bæredygtig forsyningskæde, bæredygtig drift og bæredygtige kundetilbud er vores tre fokusområder, som igen er opdelt i tre temaer: mennesker, klima og cirkularitet. For hvert tema er der defineret langsigtede mål og de aktiviteter, der skal til for at nå dem. Et sæt KPI'er rapporteres regelmæssigt for at sikre, at vi er på vej i den rigtige retning. Med visionen om at være virksomheden, der sætter standarder for en mere bæredygtig fremtid, har vi en hård rejse foran os, men vi er forpligtede, lad os gøre dette sammen!

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 Få bæredygtighed til at ske

CERTEX Danmark A/S er en del af Axel Johnson International, hvor bæredygtighed er en grundlæggende del og forudsætning for koncernens forretningsmodel. Hver dag driver, sikrer og forsyner vores produkter tusindvis af applikationer, der er afgørende for, at samfundet kan fungere.

Hos Axel Johnson International anerkender vi, at samfundet skal være mere bæredygtigt, og ved at hjælpe vores kunder med at finde optimale tekniske løsninger bidrager vi til en mere bæredygtig udvikling. Med kunderne i fokus vil koncernens arbejde med bæredygtighed styrke vores eksisterende forretning og drive bæredygtighedsudviklingen i vores branche.

Læs mere om, hvordan koncernen arbejder hen imod en mere bæredygtig industri på Axel Johnson Internationals hjemmeside.

CERTEX flag


E-mail  Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os. Vi vender retur hurtigst muligt.

[hubspot]

Vores arbejde med FN's Verdensmål

Find ud af mere om CERTEX Danmarks arbejde med FN's Verdensmål og aktiviteter for de mål vi har fokus på.

Vores certifikater

CERTEX Danmark A/S er certificeret i henhold til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Viden om løft

Vores viden om løft som vi kalder "Lfting KnowHow" er baseret på mange års erfaring og en bred vifte af kvalitetsprodukter, træning, eftersyn, service og support.

CO2 neutral hjemmeside