Hvis du er blandt dem som får det lovpligtige årlige eftersyn af løfteudstyr og kraner udført af CERTEX Danmark A/S, har du helt sikkert stiftet bekendtskab med Louise. Det er nemlig hende du får fat i telefonisk eller på e-mail, når du bestiller et serviceeftersyn hos os.

 

Mød vores servicekoordinator Louise Nørkær Juhl


Louise Nørkær JuhlLouise er den fødte servicekoordinator – hun er altid glad og sprudlende, og det smitter af på omgivelserne. Louise har faktisk altid arbejdet med service, også i sit tidligere virke andetsteds. Hun har et øje på hver en finger, og hun får altid tingene til at gå op i en højere enhed. Det kræver nemlig overblik at holde styr på 20 serviceteknikere og alle de serviceaftaler som kunderne har med os, og det har Louise.

”Jeg har arbejdet hos CERTEX Danmark A/S siden september 2021” siger Louise, ”og mit arbejde består først og fremmest i at sørge for, at de kunder som har en serviceaftale med os får deres eftersyn udført til tiden, og at de som har købt en kran hos får den installeret. 
Derudover fakturerer jeg kunderne efter endt job og opretter ordrer på eftersyn som kommer ind ad hoc”
slutter Louise af.

Ind imellem disse opgaver passer Louise telefon. Det er både kunder og servicemontører, som ringer ind til vores serviceafdeling. Louise er nemlig også back-up for montørerne, når de mangler reservedele og andre komponenter, som alle servicevogne altid er udstyret med. Hun er også den servicemontørerne ringer til, når de mangler hjælp til andre ting.

”Jeg elsker mit job hos CERTEX Danmark A/S. Jeg kan godt lide at snakke med mennesker og hjælpe folk, både kunder og ”mine” servicemontører. Arbejdet er spændende og afvekslende, og så har vi et godt samarbejde i hele serviceteamet. Der er altid tid til et godt grin, og vi hjælper hinanden” siger Louise videre.  
 

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


Om CERTEX Danmark A/S

CERTEX Danmark A/S er din pålidelige partner og leverandør af stålwire, løfteapplikationer og relaterede services. Vi er eksperter i standard løsninger og specialløsninger både over og under krankrogen.

Workshop service

Send dit løfteudstyr ind til os, så reparerer, servicerer og efterser vi det i vores workshop service og kædeafdeling.