Filtre & underkategorier

Show results

Filter

Ingen filter

Opret dig som kunde i vores webshop

Surringskæde

Hos CERTEX Danmark A/S finder du et varieret udbud af surringskæde til surring af gods. Vi tilbyder både færdige kædesurringssæt med kroge i begge ender, surringskæde i stål eller i Dyneema® fiber, som er verdens stærkeste fiber.
 

Hvad er surringskæde?

Surringskæder er typisk lavet af stål, og malet sort for at modstå korrosion. De er fremstillet specielt til sikring og fastgørelse af last under transport, og de må derfor ikke anvendes til løfteopgaver. Vores surringskæder i stål er fremstillet stållegering klasse 8, i enten kort- eller langleddet udførelse. Den syntetiske surringskæde er fremstillet i UHMWPE fiber. Den er noget lettere at arbejde med sammenlignet med surringskæde i stål.
 

Sådan bruges surringskæder

Vurdér lastens/godsets vægt og størrelse, for at vælge den rigtige type og styrke kæde. Læg kæde over eller omkring godset, som skal sikres. Fastgør derefter kæden til køretøjets eller containerens surringspunkter ved hjælp af kroge eller andre fastgørelsesmidler. Stram derefter kæden til med en spændeanordning, som f.eks. en kædestrammer. Sørg for at kæden er strammet tæt og fast omkring lasten. Brug eventuelt beskyttelsesanordning på kæden, eller hjørnebeskyttelse på lasten, så lasten ikke beskadiges. Kontrollér løbende surringen under transporten, for at sikre, at godset forbliver sikret.

Kontakt os gerne, så hjælper vi med at finde den bedste surringsløsning til dit behov.

Vis mere

Produkter fundet:

Sorter efter