Artikler om løftekomponenter

Værd at vide om korrekt brug af løfte- og rigningsudstyr

Uanset om du er en erfaren bruger af løfte- og rigningsudstyr, eller om du lige har stiftet bekendtskab med løfteverdenen, er det afgørende at kende den korrekte anvendelse af udstyret, samt de faktorer der kan guide dig frem til det bedste valg af udstyr, før du køber.

Her på siden finder du små artikler og videoer om kritiske aspekter ved brug og valg af løfteudstyr og løftekomponenter. Udforsk vores Lifting KnowHow sider og bliv bedre klædt på til at udføre sikre og pålidelige løfteopgaver.

Mangler du råd og vejledning i forbindelse med en specifik løfteopgave eller måske rådgivning omkring køb af løftekomponent, så hjælper vi dig gerne. 
Udfyld en af vores kontaktformularer for at sende en besked til vores team, eller ring til os på tlf.: 7454 1437.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S


Artikel
Korrekt brug løftekomponenter

Læs hvordan du anvender løftekomponenter korrekt. Du finder også vejledning til valg af det bedste løftekomponent.

›› Læs artiklen

Artikel
Korrekt valg af sjækkel

I artiklen beskriver vi forskellige sjækkeltyper og hvordan du vælger den bedste model til dit behov. En lille video understøtter artiklen. 

›› Læs artiklen

Stort udvalg i løftekomponenter

Køb løftekomponenter i vores webshop

Udvalgte løftekomponenter

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige typer løftekomponenter, nedenfor finder du eksempler på fire forskellige typer.
I kategorien Løftekomponenter finder du hele udvalget. Skulle du ikke finde det du søger, kontakt os gerne.E-mail  Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at sende os en besked, så hjælper og rådgiver vi gerne.

[hubspot]

RFID - hvad er det, og hvorfor er det relevant for løftekomponenter?

Flere og flere løftekomponenter bliver fra producenten af udstyret med RFID chip. Hvorfor kan du læse om i artiklen "Hvad er RFID?"

Løftekomponenter fås i forskellige stål kvaliteter

I artiklen "Hvad betyder stål klasser" finder information om de forskellige stål klasser, deres styrker og indflydelse på løfteapplikationen hvori de indgår.